michall35drogi Michale (o ile tak masz wlasnie na imie) wydaje mi sie ze zaproponowanie jej jakiegos spacerku(nie dluzszego bo moze sie zmeczyc i wyjdzie na to ze do domu to na plecach ja zaniesiesz ) np. nad jakies jezioro czy cus albo moze tradycyjnie kino..o.O
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
ojj tam ty od razu myslisz o jednym!!!wstydz sie!!! i to ja jestem erotomanka...
na pierwszej randce mile widziane bedzie male buzi buzi eskimoski eskimoski
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
no dzięki dzięki widzę że większość z was ma tylko jedno na myśli
a tak na serio to jak jej moge powiedzieć że się w niej zakochałem ?? jakbyście to wy powiedzieli dajcie przykłady "...."
no dzięki dzięki widzę że większość z was ma tylko jedno na myśli
a tak na serio to jak jej moge powiedzieć że się w niej zakochałem ?? jakbyście to wy powiedzieli dajcie przykłady "...."
Nie mów, słowa sa puste ... zaproś ją do kina albo w jakieś inne ciekawe miejsce, jak dobrze pujdzie to samo zaiskrzy i zbedne beda słowa ...
Kur*a, dobry jestem, sam nie mam doświadczenia a radze o.O
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Imię: Aneta
Wysłany: 29-08-2007, 09:52
nie owijaj w bawełnę, bo sie zaplączesz.. powiedz "Wiesz co.. już dawno chciałem ci to powiedzieć (chwila ciszy..dodatkowy dreszczyk emocji) kocham cię ;]".. a potem nam napiszesz co odpowiedziała na to ;P
Wentz=)) napisał/a:
Żelowa napisał/a:
Lepiej uważajmy.. potem powiedzą, ze to nasza wina i dziecko będziemy wychowywac.. ;P
moge Wam pomóc
Dobra.. przyda się męska ręka
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Zabierz ją na jakiś spacerek... Gdzie jest ładnie... Albo coś... i powiedz jej ze ją kochasz.. nie owijając w bawełnę... Bo to Cie jeszcze bardziej speszy/ zawstydzi i jeszcze moze dojsc do tego, że jej tego nie powiesz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum