Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zaczęliście ze sobą chodzić?
Autor Wiadomość
tudrak 
mów mi Qbson :D

Imię: Kuba
  Wysłany: 19-02-2006, 21:45   Jak zaczęliście ze sobą chodzić?

Witam was wszystkich bardzo gorąco!

Mam do was takie pytanie:
W jaki ciekawy sposób poznaliście swoją drógą połówkę lub w czy w jakiś ciekkawy sposób zaczęliście ze sobą chodzić?

U mnie było tak:
Przyszedłlem sobie raz do qmpla z naprzeciwka. Była u niego jego siostra i jej koleżanka. Była jako-taka zabawa, później zaczęliśmy z qmplem robić głupie żarty. Wkońcu ta koleżanka jego siostry zaczęła mnie tłuc :P . Przewróciłem się na nią, dałem jej buziaka w czoło, następnie ona mnie pocałowała i tak to się zaczęło (niebywałe, ale prawdziwe ;) )
  Znak zodiaku: panna

mona_sax 
*
corpus delicta

Wysłany: 19-02-2006, 22:25   

hmmm, może to i troche prywatna sprawa ale cóż. wiec ostatniego faceta poznalam na sylwestrze u koleżanki, on był jej kolegą i wpadł na chwile (sam był na konkurencyjnej imprezie) wymienilismy kilka zdań ze sobą po czym gdy wyszedł zadzwonił do mojej koleżanki i powiedział jej że się mu bardzo spodobałam, po imprezie wzięłam jego numer napisałam i się umówiliśmy a potem to juz jakoś poszło ;)
  Znak zodiaku: skorpion

chible 
*

Wysłany: 19-02-2006, 22:33   

Ja zobaczyłem ją pewnego dnia na szkolnym korytarzu i postanowiłem że chce ją mieć ;) Potem spotkaliśmy sie u mojej kuzynki na urodzinach, wymieniliśmy numerami. Po jakimś czasie smsowania i rozmów kiedy była impra i zażyłem wspomagacz który dodał mi odwagi napisałem jej dość ciekawego smsa (bo nie miałem się jak spotkać:/) a właściwie kilka smsów, które sprawiły że teraz stuknie 11miesiąc ...;)

Solid 
[I...Hate...You]

Wysłany: 19-02-2006, 22:38   

przez net

Znak zodiaku: ryby

Nynka 
+++++
i'm unkind

Imię: Ninek
Wysłany: 19-02-2006, 22:38   

j/w

Znak zodiaku: rak

Causek 
*

Imię: Patryk
Wysłany: 19-02-2006, 22:42   

ja musze sie pochwalic... poznalek kasie w przedszkolu:D i chodzimy ze soba od 2 klasy szkoly podstawowej... bez zadnej sprzeczki, bez problemow zamierzam zwiazac z nia swoja przyszlosc ;) chodzimy ze soba prawie 10 lat!!!! jest ktos lepszy??;]

Znak zodiaku: byk

bananekw 
*

Imię: Wiktor
Wysłany: 19-02-2006, 22:52   

Solid napisał/a:
przez net
Na jakichś serwisach randkowych? może coś więcej bo w sieci jest wiele sposobów.

Nynka 
+++++
i'm unkind

Imię: Ninek
Wysłany: 19-02-2006, 22:56   

bananekw napisał/a:
Na jakichś serwisach randkowych? może coś więcej bo w sieci jest wiele sposobów.

nie. poznaliśmy się na forum, tutaj xDDDD

Znak zodiaku: rak

bananekw 
*

Imię: Wiktor
Wysłany: 19-02-2006, 23:15   

Nynka napisał/a:
nie. poznaliśmy się na forum, tutaj xDDDD

Heh.. to macie szczęście, ja też poznałem na innym forum ciekawą osobe ale mieszkamy 500km od siebie. No i też nie mamy za bardzo czasu żeby się ze soba spotkać a bardzo byśmy chcieli.

mona_sax 
*
corpus delicta

Wysłany: 19-02-2006, 23:33   

ja raz spotkalam się z gościem z neta i mam dość (nie żeby się dostawiał ale okazało się że jego "po dwudziestce" znaczy 29 lat :053: ) później żenić się ze mną chciał i w ogóle jazdy, aż sobie numer tela zmieniłam (a wyglądał conajmniej źle) :/

Meryy 
**

Wysłany: 19-02-2006, 23:37   

Poznalismy sie przez kolege spotykalismy sie ja on kolega i moja kolezanka przez okolo miesiac ogladalismy filmy zawsze przy jakims piwku, pozniej sie sami spotkalismy niby na masaz (taki pretekst) i tak jakos wyszlo no i jestesmy juz 3 lata.

tamarka 
Przyjaciel

Wysłany: 19-02-2006, 23:41   

Ja i moja drupa połówka, przez 2 lata chodziliśmy do jednej klasy w szkole. Kompletnie nic nas nie łączyło. On nie zwracał na mnie uwagi, ja czułam się jak smarkula, bo ze mną jako jedyną dziewczyną w klasie nie miał kontaktu. No i nagle tydzień przed zakończeniem szkoły, kiedy to wszyscy mieliśmy się rozejść w swoje strony, wyznał, że mnie kocha i ma już dość ukrywania tego, że nic ode mnie nie oczekuje, ale teraz na pożegnanie chciał mi to powiedzieć. Nie czułam nic. Ale gdy następnego dnia go zobaczyłam...Już wiedziałam KOGO chcę i potrzebuję i kto może dać mi to, o czym marzę. Bez słow, bez zbędnych gestów... Samo z siebie wyszło :) A teraz jesteśmy najszczęsliwszymi ludźmi na świecie :) )

kocham:*

Znak zodiaku: strzelec

djakon 
**

Wysłany: 20-02-2006, 00:50   

ja będę oryginalny:)DD:; moja dziewczyna spadła na mnie z 1 pietra i złamała i rękę:)D:D:D:D:D ja stałem pod oknem i rozmawiałem z kumplem a ona piętro wyżej myła okno :D :D za bardzo się wychyliła i wypadła i naszczepcie spadła na mnie i przy okazji podczas upadku złamał mi rękę a reszty idzie się domyśleć :D :D

Znak zodiaku: bliznieta

Antek 
Blow job

Imię: Damian
Wysłany: 20-02-2006, 07:57   

Spotkałem ją, rozmawialiśmy i zostala moją dziewczyną.

Znak zodiaku: baran

mona_sax 
*
corpus delicta

Wysłany: 20-02-2006, 08:21   

djakon napisał/a:
ja będę oryginalny:)DD:; moja dziewczyna spadła na mnie z 1 pietra i złamała i rękę:)D:D:D:D:D ja stałem pod oknem i rozmawiałem z kumplem a ona piętro wyżej myła okno :D :D za bardzo się wychyliła i wypadła i naszczepcie spadła na mnie i przy okazji podczas upadku złamał mi rękę a reszty idzie się domyśleć :D :D

a myślałam że takie historie tylko w filmach mają miejsce :596:

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu