Imię: Kuba
Wysłany: 19-02-2006, 21:45 Jak zaczęliście ze sobą chodzić?
Witam was wszystkich bardzo gorąco!
Mam do was takie pytanie:
W jaki ciekawy sposób poznaliście swoją drógą połówkę lub w czy w jakiś ciekkawy sposób zaczęliście ze sobą chodzić?
U mnie było tak:
Przyszedłlem sobie raz do qmpla z naprzeciwka. Była u niego jego siostra i jej koleżanka. Była jako-taka zabawa, później zaczęliśmy z qmplem robić głupie żarty. Wkońcu ta koleżanka jego siostry zaczęła mnie tłuc . Przewróciłem się na nią, dałem jej buziaka w czoło, następnie ona mnie pocałowała i tak to się zaczęło (niebywałe, ale prawdziwe )
hmmm, może to i troche prywatna sprawa ale cóż. wiec ostatniego faceta poznalam na sylwestrze u koleżanki, on był jej kolegą i wpadł na chwile (sam był na konkurencyjnej imprezie) wymienilismy kilka zdań ze sobą po czym gdy wyszedł zadzwonił do mojej koleżanki i powiedział jej że się mu bardzo spodobałam, po imprezie wzięłam jego numer napisałam i się umówiliśmy a potem to juz jakoś poszło
Ja zobaczyłem ją pewnego dnia na szkolnym korytarzu i postanowiłem że chce ją mieć Potem spotkaliśmy sie u mojej kuzynki na urodzinach, wymieniliśmy numerami. Po jakimś czasie smsowania i rozmów kiedy była impra i zażyłem wspomagacz który dodał mi odwagi napisałem jej dość ciekawego smsa (bo nie miałem się jak spotkać:/) a właściwie kilka smsów, które sprawiły że teraz stuknie 11miesiąc ...;)
_________________ "Prawdziwa miłość jest wtedy, gdy tak naprawdę nie wiesz za co kochasz".
ja musze sie pochwalic... poznalek kasie w przedszkolu:D i chodzimy ze soba od 2 klasy szkoly podstawowej... bez zadnej sprzeczki, bez problemow zamierzam zwiazac z nia swoja przyszlosc chodzimy ze soba prawie 10 lat!!!! jest ktos lepszy??;]
Heh.. to macie szczęście, ja też poznałem na innym forum ciekawą osobe ale mieszkamy 500km od siebie. No i też nie mamy za bardzo czasu żeby się ze soba spotkać a bardzo byśmy chcieli.
ja raz spotkalam się z gościem z neta i mam dość (nie żeby się dostawiał ale okazało się że jego "po dwudziestce" znaczy 29 lat ) później żenić się ze mną chciał i w ogóle jazdy, aż sobie numer tela zmieniłam (a wyglądał conajmniej źle)
Poznalismy sie przez kolege spotykalismy sie ja on kolega i moja kolezanka przez okolo miesiac ogladalismy filmy zawsze przy jakims piwku, pozniej sie sami spotkalismy niby na masaz (taki pretekst) i tak jakos wyszlo no i jestesmy juz 3 lata.
_________________ Grzeczne dziewczynki ida do raju, niegrzeczne maja raj na ziemi.......
Ja i moja drupa połówka, przez 2 lata chodziliśmy do jednej klasy w szkole. Kompletnie nic nas nie łączyło. On nie zwracał na mnie uwagi, ja czułam się jak smarkula, bo ze mną jako jedyną dziewczyną w klasie nie miał kontaktu. No i nagle tydzień przed zakończeniem szkoły, kiedy to wszyscy mieliśmy się rozejść w swoje strony, wyznał, że mnie kocha i ma już dość ukrywania tego, że nic ode mnie nie oczekuje, ale teraz na pożegnanie chciał mi to powiedzieć. Nie czułam nic. Ale gdy następnego dnia go zobaczyłam...Już wiedziałam KOGO chcę i potrzebuję i kto może dać mi to, o czym marzę. Bez słow, bez zbędnych gestów... Samo z siebie wyszło A teraz jesteśmy najszczęsliwszymi ludźmi na świecie )
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
ja będę oryginalny:)DD:; moja dziewczyna spadła na mnie z 1 pietra i złamała i rękę:)D:D:D:D:D ja stałem pod oknem i rozmawiałem z kumplem a ona piętro wyżej myła okno :D za bardzo się wychyliła i wypadła i naszczepcie spadła na mnie i przy okazji podczas upadku złamał mi rękę a reszty idzie się domyśleć :D
ja będę oryginalny:)DD:; moja dziewczyna spadła na mnie z 1 pietra i złamała i rękę:)D:D:D:D:D ja stałem pod oknem i rozmawiałem z kumplem a ona piętro wyżej myła okno :D za bardzo się wychyliła i wypadła i naszczepcie spadła na mnie i przy okazji podczas upadku złamał mi rękę a reszty idzie się domyśleć :D
a myślałam że takie historie tylko w filmach mają miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum