Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zaczęliście ze sobą chodzić?
Autor Wiadomość
Hieronima 
**
Marzycielka

Wysłany: 22-02-2006, 07:10   

No ja tez poznałam przez internet.. ostatnio :oops:
  Znak zodiaku: panna

Michaś 
Przyjaciel
puerro muchacho

Imię: Michaś
Wysłany: 22-02-2006, 07:49   

Ja z moją teraz już byłą dziewczyną spotkałem się na komunii kuzyna i tak jakoś wyszło :)
  Znak zodiaku: lew

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Imię: Catherine
Wysłany: 22-02-2006, 10:04   

Hieronima napisał/a:
No ja tez poznałam przez internet.. ostatnio

Ja poprzednio tez, przypadkowo przez gadu gadu, ale przez rozmowy nie doszlo doz adnego uczucia, spotkalam sie z nim tylko dlatego ze okazalo sie ze znamy sie z widzenia ( wspolni znajomi ) uniknelismy wiec jakiegos pokazywania zdjec czy cos takiego... dopiero podczas spotkac w realu cos wyszlo... :P
  Znak zodiaku: wodnik

króliczek 
teraz London

Wysłany: 22-02-2006, 16:37   

Hmmm ja wiem że to może głupio zabrzmieć, ale swojego K. poznałam przez byłego ;']
eh tak jakoś wyszło... :oops:
Ja, On i taki nasz, wspólny kumpel często razem gdzieś wychodziliśmy. Pewnego dnia K. wygłupiając się dotknął mnie- boże w życiu nie miałam takiego dreszczyku ;'p Strasznie mu ufałam, potrafiliśmy gadać godzinami, uwielbiałam jego oczy...

No i tak jakoś się zeszliśmy ;'p 16miesięcy jak z bicza strzelił ;'d

(\_|)
(O.o)
(> <)

Znak zodiaku: rak

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Wysłany: 22-02-2006, 17:03   

króliczek napisał/a:
Hmmm ja wiem że to może głupio zabrzmieć, ale swojego K. poznałam przez byłego ;']

lolo taka sama historia, tylko ze ja pewne rzeczy zaczela dostrzegac gdy tamten zwiazek sie skonczyl.

Majta 

Wysłany: 22-02-2006, 17:27   

Koleżanka zabrała mnie do swojego chłopaka na impreze (dopiero co zaczeła z nim chodzić i wstydziła się sama pojechać). I tam właśnie poznałam Arusia (tego wieczoru zerwałam z chłopakiem). Przez 2 godziny, nie mogłam przeżyć jaki On mlusi, ale nie chciałam zaczynać, bo widziałąm ,że dziwne moze to wyglądać, zerwała z jednym bierze sie za drugiego. Na szczeście On zaczął, no i tak za 4 dni pół roku nam mija :)

W moim życiu występuje jakaś dziwna chronologia :p Zrywam z jednym i w ten sam dzień zaczynam kręcić z innym, z którym po pewnym czasie już jestem ( tak było z 6 chłopakami).

mona_sax 
*
corpus delicta

Wysłany: 22-02-2006, 18:02   

Majta napisał/a:
W moim życiu występuje jakaś dziwna chronologia :p Zrywam z jednym i w ten sam dzień zaczynam kręcić z innym, z którym po pewnym czasie już jestem ( tak było z 6 chłopakami).

:galy: masz 17 lat, czyli te związki nie za długo trwały (albo zaczęłaś od kołyski facetów uwodzić ;) )
  Znak zodiaku: skorpion

Majta 

Wysłany: 22-02-2006, 19:19   

mona_sax... za pare tygodni kończe 18-nastke, młodziutka ( Y ) (pupcia) ze mnie :D Moje związki trwały jakies 2/3 miesiące... wtedy jeszcze nie poznałam tego jedynego-wymarzonego :D Trzeba było Go poszukać :p
Ten pomysł z kołyską nie był taki zły :p Niestety chłopcami zaczełam interesować się kilka/kilkanaście lat później :)

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Wysłany: 23-02-2006, 10:55   

mona_sax napisał/a:
Majta napisał/a:
W moim życiu występuje jakaś dziwna chronologia Zrywam z jednym i w ten sam dzień zaczynam kręcić z innym, z którym po pewnym czasie już jestem ( tak było z 6 chłopakami).

masz 17 lat, czyli te związki nie za długo trwały (albo zaczęłaś od kołyski facetów uwodzić )

E to niekoniecznie tak jest, ze krotko, jeden krocej, drugi dluzej... Sama jestem teraz 5 chlopakiem najkrocej bylam 2 tyg, ale co sie dziwic mialam wtedy 14 lat O_o mozna sie posmiac, a najdluzej 10 miesiecy i to nie ejst moj obecny zwiazek, z biegiem czasu zauwazylam ze do pewnych rzeczy sie dorasta, duzo sie w czlowieku zmienia, kiedys bedac z chlopakiem nie zastanawialam sie jakim bylby mezem i ojcem a teraz tak jest... Nie liczy sie tylko tu i teraz ale przyszlosc...

julka 
*
Julka

Wysłany: 23-02-2006, 13:14   

Z moim jestem juz 8 miesięcy :) I moze to głupie, ale poznaliśmy się przez gg :) Umowilismy sie na wspólną podróż nad wode i . . . sama sie reszta ułożyła:)

Znak zodiaku: bliznieta

AniA_espanola 
**
...

Imię: Ania
Wysłany: 26-02-2006, 20:50   

Hmm fajnie mi sie to czytało, bo ja jakoś nie przeżyłam czegoś takiego.. zawsze zakochiwałam sie w tym nieodpowiednich - przystojniakach, którym zależało na poderwnaiu panienki.. no i cóż... mi schlebialo ze ktos taki zwrócił na mnie uwage no ale jak to często bywa z facetami typu macho.. szybko sie koncyzło..nawet nie na hcodzneiu a na kilku spotkaniach...

najdluzej trwało bo 7 miesiecy takie kumplostwo z jednym... pierwszy cos chciał ze mna ale wtedy go zle potraktowałam i tak gralsimy ze soba tyle miesiecy i juz nie mamy kontaktu..czasme trduno mi zrozumiec jak taka "przyjazn" moze sie nagle skonczyc no ale widocnzie czasem tak bywa... ja sobie cieprliwie jeszcze czekam na tego JEDYNEGO.. ale te wasze historie niesamowite są;) fajnie wiedziec ze komus sie tak super ułozyło
  Znak zodiaku: byk

julka 
*
Julka

Wysłany: 27-02-2006, 16:23   

Charming napisał/a:
Przecież pomysł na film bierze się przeważnie na podstawie życia..

albo na podstawie innego filmu :P hehe

Solid 
[I...Hate...You]

Wysłany: 27-02-2006, 17:35   

test

Znak zodiaku: ryby

Kasia1986 
**
dj_2kc

Imię: Kasia
Wysłany: 13-03-2006, 13:42   

niom ja to swojego kiedys nie typowo poznalam :)

kilka lat temu poznalam go na dyskotece.. ale stwierdzil ze jestem gowniara.. bo mialam wtedy 16 lat.. on szedl wtedy do wojska.. to bylo tylko takie spotykanie sie na ulicy "czesc czesc.. "
on wyszedl z woska ja wydoroslałam... pojechalam na dyskoteke.. sama :oops:
bo sie wkurzylam na kumpelą.. a ze ona tez byla to sie posprzeczalismy... i sie pobilismy :oops: (dziewczyny nigdy tego nie robcie.. :584: ) zjawil sie moj jeszcze nie doszly chlopak..zdjąl mnie sila.. zniej.. podobniez go jeszcze uderzylam ale nie pamietam.. dal mi papierosa.. :) i sie uspokoilam.. :) co sie okazalo on znią wczesniej chodzil :zly2: dlatego kazal mi jej nie bic.. :/ moze dlatego znim chodzilam by odegrac sie na kumpeli... bo ta szmata mi popsula ostni zwiazek.. :zly2: :036:
i tak sie zaczelo od soboty do soboty.. bylo cudnie.. nawet nie pamietam kiedy sie wnim zakochalam ..
ODDAM w DOBRE RĘCE

czy są zainteresowani...

jak cos to numer gg.. jest:D:D

Znak zodiaku: waga

anusiaaa8 
*

Imię: ania
Wysłany: 13-03-2006, 15:17   

ja poznałam tak całkiem normalnie i zwyczajnie. akurat zmieniłam szkołe i tak jakoś wpadłam mu w oko i załatwił sobie od kogoś mój nr. tel i zaczął pisac wiec jak tylko dowiedziałam sie kim jest(a tak sie złozyło ze tez mi sie spodobał) podeszłam do niego w szkole i sie poznaliśmy, niedługo po tym bo jakiś tydzien juz byliśmy razem... moze troche szybko, nawet wydawało mi sie ze za szybko ale patrząc z perspektywy czasu nie załuje tego bo dobrze nam sie układa i nie zamieniła bym go na zadnego innego.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu