_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
djakon, a później odrazu zaczęliście kręcić ze sobą ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Lucky, prawie najpierw kilka razy odwiedziła mnie w szpitalu a później w domu :D miała poczucie winy ze mi załamała rękę D::D:D:D zaprzyjaźniliśmy się D:DD: jakieś 3 tygodnie po tym incydencie zaprosiłem ją na lokacie D:D a potem to już samo poszło:):D:D:D:
Mnie z moim mezczyzna poznal nieswiadomie moj najlepszy kumpel. Poszlam na jakas impreze z kumplem, jako jego osoba towarzyszaca i tam poznalam swojego faceta. Pozniej dlugo dlugo nic bo byla zaangazowana w inny zwiazek, az w koncu spotkalismy sie po moim powrocie z londynu na urodzinach kolezanki i zaiskrzylo Tyle tylko, ze ja od poczatku wiedzialam, ze Maciek bedzie moj.
ja mojego faceta znam ponad 8 lat, a jestem z nim ponad 1,5. jak już gdzieś pisałam przez 6 lat chodziliśmy razem do kl a jak pod koniec gimnazjum to jakoś tak na nas podło:)!
biorąc pod uwagę jeszcze to, że on był tak trochę aspołeczny to nadal nie rozumiem jak to się wszystko stało
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Hmm... zaczelo sie od tego ze jest to przyjaciel mojego bylego faceta wiec sie znalismy wczesniej, po zerwaniu tak sie jakos zlozylo ze dosc duzo ze soba na gg gadalismy i w sumie dlugo tylko gadalismy, potem pare razy sie spotkalismy...
Kiedy podczas rozmowy wyszlo, ze jak spadnie pierwszy sniego to on mi ulepi balwana, no wiec jak tylko spadl ten snieg to byl tel. ze wychodzimy, ulepil balwana ja go zadeptalam, a potem mnie objal i zyjemy dlugo i szczesliwie heh
Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 21-02-2006, 21:26
przez forum internetowe.
zaczelo sie od mojego wtracnia w jednym z tematow, potem przeszło na pw, wymiana numerami telefonu, potem gg, duuuzo rozmow, spotkanie [w sumie to bylam ja i moja kolezanka i on z dwoma innymi osobami z tego forum - oni tez sie pierwszy raz spotkali]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum