Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zaczęliście ze sobą chodzić?
Autor Wiadomość
Poison 
Przyjaciel
:]

Imię: P jak Poison
Wysłany: 27-08-2006, 22:55   

Cytat:
Jak zaczęliście ze sobą chodzić?

Za rękę

Przepraszam za OT, ale nie mogłem się powstrzymać :] :oops:

A Didek to faktycznie ma trudne życie i te ekstremalne sytuacje :)

"Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej": Paulo Coelho

alter ego
+++++

Wysłany: 27-08-2006, 23:00   

Poison napisał/a:
A Didek to faktycznie ma trudne życie i te ekstremalne sytuacje

Bo życie to nie bajka. Uwielbiam banały.

Jednak mi się wydaje, że Didek jest zadwolonym z życia obywatelm IV RP. Ma swój kompuer i szlafrok. Czego chcieć więcej.

Wooof 
świadomość...

Imię: Wooof
Wysłany: 28-08-2006, 09:38   

do mojej sasiadki przyjezdzala kolezanka, wiec poprosilem ja o jej numer, zadzwonilem i jakos dalej poszlo, choc nie bez problemow... :)
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
  Znak zodiaku: ryby

noelka1987 
*

Wysłany: 28-08-2006, 20:05   

jesli chodzi o mnie to na internecie(co zazwyczaj wydaje sie byc dziwne) a potem podroz do jego kraju, nie zawsze milosci szuka sie blisko, ja wole bladzic po swiecie

Znak zodiaku: skorpion

suzy1992 

Imię: ;)
Wysłany: 03-09-2006, 12:16   

Swojego obcnego chłopaka poznałam w szkole .. Znaliśmy sie ponad rok .. ale nie zwracaliśmy na siebie uwagi .. Każdy miał własne zycie ;) aż wreszcie we wakacje spodkaliśmy się na miescie :) On zaprosił mnie do Magdonalda .. wymieniliśmy się telefonami i tak jakoś wyszło ze jesteśmy razem :)
  Znak zodiaku: bliznieta

TAKtoJA 
**
....

Imię: Mateusz
Wysłany: 03-09-2006, 12:19   

buzi i juz

Dołącz do świeżego i jeszcze ciepłego forum graficznego!

Szamankaa 
*

Imię: Marzena
Wysłany: 03-09-2006, 21:54   

moje miłostki były bardzo płytkie, teraz jestem sama więc nie mam cio opisywać:(

Znak zodiaku: lew

Natalii 
**
Natalii

Imię: Natalia
Wysłany: 15-10-2006, 15:47   

króliczek napisał/a:
Hmmm ja wiem że to może głupio zabrzmieć, ale swojego K. poznałam przez byłego ;']

No to w takim razie u mnie to też głupio zabrzmi hehe
Byłam strasznie zakochana w byłym i świata poza nim nie widziałam a on traktował ten nasz związek lekko Pewnego dnia były zaprosił mnie na pizze i poznał mnie ze swoim kolegą najlepszym byłam taka zła bo myslałam że sami posiedzimy i wogóle ten jego kolega tak wpatrywał sie we mnie a ja byłam taka wściekła bo kochałam nadal byłego.
No i tak potem spotykaliśmy się w 3 nawet z nimi dwoma raz spałam (tzn odpoczywałam nic nie było z tych rzeczy hehe)u mnie w domu bo im autobus uciekł i nie mieli gdzie spać .Ojej a ile ten mój obecny już chłopak musiał sie nasłuchać jak ja kocham tamtego byłego i wogóle a już wtedy był we mnie zakochany tyle że o tym nie wiedziałam ;) no i tak walczył,walczył aż mnie w koncu zdobył :D i teraz już moje serce nalezy do niego a pomyśleć że taka napoczątku byłam przeciwna Hehe ale to życie jest dziwne.

Znak zodiaku: rak

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 16-10-2006, 11:06   

Poznaliśmy się przez internet, cztery czy pięć lat temu.Spotkaliśmy się i tak zostało :)

Agata_Zaw 
*

Wysłany: 17-10-2006, 13:58   

Koleś napisał koleżance z klasy, czy przyjechac po nią autem pod szkołę i ze jesli chce, to może wiąć jakieś kumpele ze sobą.
Odmówilismy, ale i tak przyjechał. A że kolezanka pisała z mojej kom. to miał mój numer. Poźniej były sms'y, jeszcze póżniej znalazł mnie na gg. Tak przez prawie rok pisaliśmy ze soba.
Pierwszy raz umówiłam się z nim 06.10.06 (niedawno :) )
Dalej nie powiem... ;)
Ostatnio zmieniony przez Agata_Zaw 17-10-2006, 14:02, w całości zmieniany 1 raz  
  Znak zodiaku: bliznieta

Erill 
Moderator
Zapracowana kobietka

Imię: Gabi
Wysłany: 24-10-2006, 15:50   

Wysłał mi wiadomość na gronie czy dam się pozaczepiać.. pozwoliłam.. i zaczepiał mnie dalej przez grono, potem przez gygy a jak fdo mnie zadzwonil i usłyszałąm Jego głos to odelciałąm.. jakoś 2 tygodnie po tym jak mnie zaczepił spotkalismy się w realu... ehhhh... i tak już nam zostało.. :)

http://pleciony.blog.onet.pl/

Znak zodiaku: baran

Gosiurek87 
*
Smile, smile... ;-)

Imię: Gosiek
Wysłany: 24-10-2006, 21:58   

Mój chłopczyk wypatrzył mnie gdzieś w szkole i załatwił sobie numer mojej komórki od faceta mojej kumpeli. Zaczął pisać do mnie eski, ale ani ja ani on nie mieliśmy odwagi podejść do siebie (ja od razu się dowiedziałam kim jest :P )... W końcu sama pewnego dnia tak pokierowałam sytuacją, że doszło do pierwszej rozmowy :D Potem długi czas była między nami cisza (on był pewien, ze ja nic nie będę chciała, bo on jest młodszy...) :( W końcu ja zebrałam się w sobie i tę ciszę przerwałam, bo widziałam jak się na mnie patrzy na mieście, uśmiecha... Spotkaliśmy się raz, drugi... I tak jakoś wyszło, że jesteśmy ze sobą i leci już czwarty miesiac :P On mnie nawet o chodzenie nie pytał, tylko wziął za rękę, przytulił, a potem pocałował i już wszystko było jasne :P :P
  Znak zodiaku: byk

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu