Imię: cooleś
Wysłany: 21-03-2006, 14:16
Bez ściągania to bym nie był w tej klasie i szkole w której teraz jestem
Znak zodiaku:
ewlink@ [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2006, 14:40
Ja nie umiem ściągać:D Jestem w szóstej klasie i nie jest łatwo, ale nie ściągam:) Niedawno zrobiłam sobie ściąge, ale nie ściągałam z niej:) Dałam mojej kumpeli, która ze mną siedzi w ławce. Ona ściąga takim sposobem, że wkłada sobie karteczkę ze ściągą pod nogi na siedzenie między krok. To jest bardzo sprawdzony pomysł:) Przecież nauczyciel nie może patrzec w krok czy masz tam ściągę, bo zawsze możesz powiedzieć, że Cię molestuje haha polecam ten sposób:)
co ma mi przejść?? Kurde!! Dziwni jesteście!!! Napisałam normalny post o ściaganiu a Wy juz krytykujecie go z góry na dół!!! Ludzie!!! O co wam chodzi?? Co ma mi przejść?!?!?!?!
łoł...weź cos na uspokojenie lepiej...
nie krzycz na mnie bo się zamknę w sobie
stwierdzam tylko, że daleko bez żadnych ściąg w liceum nie zajedziesz.
Ja też w 6 klasie dawałam rade, nawet specjalnie sie nie uczac- problemy zaczely sie w 2-3 gimnazjum- i tak juz ciagne ze sciagami, jestem w 2 liceum i jest dobrze
Imię: cooleś
Wysłany: 23-03-2006, 15:43
ewlink@ napisał/a:
No dobra. Ale wkurza mnie ten DżizasWG, bo kurde ciągle krytykuje moje posty i wogóle jakiś taki nieprzyjemny jest, mówiąc delikatnie:/
skrytykowałem drugi post ale co ja poradzę jak masz 7 postów a wszystkie bez sensu a pierwszy post po ktorym pojechalem to tu http://forum.mportalik.co...tart=180#131154 więc się nie dziw
Znak zodiaku:
ewlink@ [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2006, 16:04
No dobra... Te "lala" było głupie, bo chciałam sprawdzić jak te posty wychodzą, ale dlaczego uważasz, że wszystkie moich 7 postów jest bezsensu? Kurde synek Ty jestes jakiś głupi!!!
Ja tam umiem ściągać hehe.... a poza tym to takie pomysły mamy z qumpelą ze się non stop zwalniamy....a nauczyciele oczywiście wierzą....kiedyś ona mdlała a ja jej pomagałąm bo miała być pytana z fizy
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum