moj kumpel tez ma takiego garba, bo jets wysoki i tez cos tam mial problemy, w kazdym razie mowia mu, ze jak bedzie starszy to bedzi mu mozna postawic talerz na tym garbie, i to nie zleci... jak stoi, sie garbi, jak lezy, sie grabi, jak siedzi - to samo...
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
ja, choć podchodzę do osiemdziesiątki, to nadal mi wszystko pięknie rośnie.
obwiam się, żeby mi tylko po śmierci przestało rosnąć, a nie tak jak paznokcie i włosy....
wzdłuż i wszerz.
bo jaką to trumnę kupić?
DZIEWCZYNY POMÓŻCIE!!
RATUNKU
Nie wiem czy było, ale kiedys w telewizji był jakis program o zyciu Pameli Anderson i mówiła ze przez długi czas była płaska jak deska do prasowania, kumple jej cos tam wrzucali i mowili ze moze wtedy cos urosnie, a okolo 18 roku zycia nagle zaczela rosnąc tu i uwdzie i nabierac kobiecych kształtów. To samo mowila kiedy indziej o sobie Katarzyna Figura. Także melony byc moze jeszcze przed Tobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum