Wysłany: 15-11-2006, 22:49 Jak szybko dość do siebie
moze i cos takiego bylo, ale ejstem tu nowy wiec nie wime.
Jakie sa wasze sposoby, aby dojść do siebie po picu, tak jak najszybciej i tak zeby nie widac po was bylo ze piliscie.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3211 Skąd: że znowu?
Wysłany: 15-11-2006, 22:51
Ja zawsze sobie spuszczałam włosy na twarz żeby nie było buzi widac,a ze czesto nosze włosy na twarzy to nie podpadało no chyba ze mowisz o stasnie ze juz włosy same lecą na twarz czego nie jestesmy swiadomi:P swoją droga ciekawy temat, moze ktos ma naprawde dobrą rade hehs
Imię: Paula
Wysłany: 15-11-2006, 23:02
sposób dla dziewczyny mam podobny do tego Juny
Jak miałam pijackie niewyraźne oczka, babcia na mnie popatrzyła ,skrzywiła się... ja na to : babciu!! Oczy tarłam i tusz mi się rozmazał
Ponoć też dobrym sposobem jest żeby ktoś dał Ci do wąchania spirytus, automatycznie bełtasz, więc szybciej przechodzi ( ale osobiście nie sprawdzałam )
pic z umiarem a nie nawalic sie do nieprzytomnosci bo wtedy nie ma jak tego ukryc rano kac gigant nie daje nam spokoju ja jak wypije to zawsze mam kolo lozka butelke z woda, i udaje ze wszystko jest w porzadku
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Wysłany: 21-11-2006, 12:45
I3ziko napisał/a:
jak sie napijesz to kimnij sie gdzies na trawniku albo pod plotem. sporo ludzi tak robi.
szczególnie że zbliża się zima i taki sen może potrwać baaardzo długo, a nawet się nie skończyć
to jest w miarę dobra opcja w lecie ale w zimie odpada ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum