Tabletki przeciw kacowi to ściema. Aby szybko dojść do siebie należy.
1.PARE lyków wody, niby oczywiste ale podkreślam pare a nie cala butelke.
2.Coś co niektorzy nazywaja kac kupa . Dość istotny element.
3.Następnie prysznic. Woda nie za ciepła, ale tez ie lodowata.
4.Śniadanie, wiem brzmi strasznie kiedy w żołądku się przewala, ale jest to chyba najistotniejszy element "przywracania do zycia". Dobrze żeby było to cos pożywnego. Odradzam rzeczy słodkie. Rosół wręcz idealny w tym wypadku. Zwykle nie najadam sie do syta bo mozna sie pozygac, ale tak zeby zapchac troche zoladek. Kiedy nie zjesz bedziesz czuc nieprzyjemne uczucie w brzuchu przez wieksza czesc dnia.
5.Na koniec dokladnie umyć zęby, wiadomo po % sie smierdzi .
Już możesz wyjsc z domu
Drugi wariant jeśli nie musisz wychodzić. Włącz jakas muzyke ktora lubisz i się odpręż .
Opisaną metodę sam opracowałem i stosuję ze skutkiem zadowalającym. Wyprobujcie ja i napiszcie jak na was dziala bo jestem ciekawy.
Imię: Tomek
Wysłany: 16-05-2007, 21:08
Cheat.Madry gosciu.To Bradzo pomaga Baaaaardzo.Primo odpoczynek i dostarczenie odpowiednich skladnikuw organizmowi.ja to lubie sie czyms zajac po chlaniu zapomina sie relax itd najlepsze male dymanko cos ostrego na zab lub ostra jazda niewazne jak szybko sie trzezwieje emocje muza rowerek heheh wiem ze to trudne i jeszcze raz relaks najlepiej przy piwku hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum