Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
11-03-2008, 19:02
Jak się poznaliście?
Autor Wiadomość
Male_serduszko 

Imię: Angela
Wysłany: 10-07-2005, 20:25   

:D Ja i Moj Pawełek pozaliśmy sie w parku w Walentynki 1,5 roku temu i jestesmy Razem do dzis. Amor w nas strzelił tego dnia!! :D

kris 
+

Wysłany: 10-07-2005, 20:26   

Dobrze że nie przestrzelił...;)

Male_serduszko 

Wysłany: 10-07-2005, 21:18   

hehe jestesmy niesmiertelni :D

kris 
+

Wysłany: 10-07-2005, 21:59   

Mi chodziło o to że nie przestrzelił w sensie że trafił a nie o to że nie zastrzelił ;/ :|

Guguś 
*

Wysłany: 20-07-2005, 23:14   

A ja z moim Kochanym Kamilkiem poznaliśmy się 2 lata temu na "Zielonej Szkole". Gdyby nie on to nic by z tego nie było bo ja byłam okropnie wstydliwa. Jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi, nasz związek przetrwał do dziś i oczywiście nigdy się nie skończy!

KOCHAM CIĘ MISIACZKU!!!

BITERMAN 
*
ANGEL_OF_DARKNES

Wysłany: 21-07-2005, 05:32   

No cóż temacik dla ludzi którzy kogoś mają,odnaleźli go i są szczęśliwi...GRATULACJE to wspaniale że jesteście razem!Miło poczytać o takich sytuacjach gdzie poznają się ludzie i odnajdują...JESTEM SAMOTNY nie jest mi dobrze,ale nie jest mi też źle,człowiek samotny jest terenem bez drzew i kwiatów,bez trawy i liści jest pustynią a powinien być pieknym sadem z rozkwitajajcymi pączkami głębokich uczuć...I przyjdzie czas chwały a ubogie ziemie zamienią się w żyzne gleby na których wyrośnie wspaniała przyroda...Najgorsze że człowiek potrafi tak żyć,tylko nie wiem co miałoby być sensem wegetacji terenu... AVE!!!

Male_serduszko 

Wysłany: 21-07-2005, 10:49   

Cytat:
JESTEM SAMOTNY

Samotnosc jest Nam czasem potrzebna. Mamy wtedy czas by sie zastanowic co jest dla nas dobre, a co nie, czego chcemy, czego oczekujemy od siebe, od innych, od zycia...

Osobiscie chyba tylko raz czulam sie samotna. Patrząc teraz z perspektywy czasu, widze ze to bylo mi potrzebne, by teraz wiedziec na czym mi zalezy, co jest dla mnie naprawde wazne!

grindejka 
*

Wysłany: 21-07-2005, 12:31   

My sie poznalismy na obozie integracyjnym, mielismy po 12 lat:) Po 3 latach przyjazni zamienilo sie to w milosc..:) Na poczatku bylo cudownie,ale teraz po 2 latach bycia ze soba miewam czasem watpliwosci, chcialabym zeby bylo tak jak na poczatku.

BITERMAN 
*
ANGEL_OF_DARKNES

Wysłany: 21-07-2005, 18:38   

Cytat:
Samotnosc jest Nam czasem potrzebna. Mamy wtedy czas by sie zastanowic co jest dla nas dobre, a co nie, czego chcemy, czego oczekujemy od siebe, od innych, od zycia...

Czasem potrzebna...ja już za dużo czasu spedzilem sam,wiem czego oczekuje wiem czego chce od życia cóż...może za dużo chce...mieć kogoś i cieszyć sie sobą na wzajem...kochać i dbać o siebie...wypełniać sobą czas...mieć wspólną przyszłość.

zosia
[Usunięty]

Wysłany: 21-07-2005, 20:12   

Ja moja połówkę poznałam pięć lat temu na dyskotece. Powiem tylko tyle, że gdyby mnie koleżanka nie namówiła na tę dyskotekę to bym Go napewno nie poznała. I jestem jej teraz wdzięczna.

asia115 

Wysłany: 21-07-2005, 22:16   

Ja z moim chlopakiem poznalam sie na GG:)Wprawdzie chodzimy do jednej szkoły, ale tak jakioś nigy nie było okazji, żeby się poznać:)PoZdRo

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Imię: Catherine
Wysłany: 19-05-2007, 12:28   

Dwa lata temu.
Wtedy byłąm z jego przyjacielem, w ten sposob go poznałam.
Byliśmy na tej samej osiemnastce, a on powiedział o mnie pamiętne słowa 'Ta czarna s*ka mnie upiłą', twierdzi, że był pijany i nie pamięta.
Śmiać mi się teraz z tego chce.
Po zakończeniu tamtego związku tak wyszło, że on byl zawsze blisko, zawsze gotowy do pomocy, po kilku miesiącach byliśmy ju razem dokładnie od 24 grudnia 2005
  Znak zodiaku: wodnik

Wooof 
świadomość...

Imię: Wooof
Wysłany: 19-05-2007, 12:48   

my sie znamy od bardzo dawna, od podstawowki ale dopiero 2 lata temu cos sie zmienilo, i jestesmy razem . :)
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
  Znak zodiaku: ryby

wronka 

Imię: Karolina
Wysłany: 19-05-2007, 14:00   

My się poznaliśmy w przedszkolu.
W zerówce.
Chodziliśmy razem do podstawóki.
Ale jestsmy ze sobą od 1,5 roku.

Znak zodiaku: lew

Sakura 

Wysłany: 19-05-2007, 15:05   

Poznaliśmy się na imprezie u mojej kuzynce, kiedy miałam nieźle wzięte i zaczęłam z Nim dyskutować na temat sagi o "Wiedźminie". Jeny, jak to dawno było.
  Znak zodiaku: ryby

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu