Nie męczcie tak biednych dziewczynek! Każdy pisze jak chce. Wolny kraj nie? Dobrze że ja nie dostałam tu takich powitań po pierwszej opinii. A co do spotkania drugiej połówki... no cóż....albo jej jeszcze nie spotkałam albo spotkałam i nie wiem że to właśnie ON. No a tak w skrócie to wolnym strzelcem jestem
A dla mnie ten post był okropnie nieczytelny, zero interpunkcji, same duże litery.... Ortów już sięczepiać nie będe.....
Typ pisana dla "młodych ludzi"co do pisania z błędami to nie zawsze udaje sie pisac bez- jak sie pisze szybko i nie mysli sie nad tym. Jak np. u mnie na fakultecie z bioli:) Co do poznania faceta... hm... mam od roku... poznalam sie z nim w szkole-jest bratem mojej kumpeli z klasy. Zaczelo sie od "masz ognia" na przerwach. A naprawde na imprezie po zakonczeniu roku szkolnego. To był szok dla wszystkich. Co było najzabawniejsze-jego kumpel byl przekonany,ze to on wpad mi w oko...
Mam nadzieje,ze moj post byl czytelny dla wszystkich... i tych młodszych i tych starszych:)
Dziękuję za takie miłe powitanie! Kriczer przepraszam, nie będę więcej pisała w taki sposób bo widze że przeszkadza Ci to i to bardzo! Dlatego jeżeli jeszcze będę mogła na tym forum co napisać, będę Ci bardzo wdzięczna. No, a znajšc życie to chyba sie już nie polubimy bo raczej teraz to co moje będzie Ci przeszkadzać!
S P R A W D C Z Y N I E M A B Ł Ę D U ! ! !
:arrow: ( Sorry! Nie wiem czy można dać na końcu zdania 3 wykrzykniki!?
Może troszkę chamskie to co napisałam no ale...)
Dobra Ja rozumie o co Wam chodziło no ale bez przesady żeby się czepiać o takie coś!! Co do pisania takim sposobem- widocznie mozna tak pisać jak Ja napisałam!! No ale jeszcze raz wielkie SORRY żeby później nie było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum