Nawt chetnie odpowiem :) ja z moim Dareczkiem poznalismy sie nie typowo( przynajmniej mi sie tak wydaje ) bo chodzi z moja starsza siostra do klasy.a zaiskrzylo jakos po roku znajomosci.. i nie powie jest suuuuppprrreerrr.. wspaniale czyli tak jak powino byc..
Dzieczynki !!! wszystkim zycze tego samego!!!!
Pozdrawiam ola :) :D
PcheLkaa [Usunięty]
Wysłany: 04-05-2005, 23:14
Heheh .. W autobusie, podczas powrotu do domu .. wielkie obserwacje w szkole .. ;] Pozniej gadu .. i tak jakos wyszlo te 1,5 roku
To i ja sie pochwale =]
Moja dziewczyne znam już od podstawówki... w gimnazjum sie zaprzyjaźniliśmy...i teraz pod konieć 3klasy jesteśmy razem....."wkońcu" bo co pare miesięcy któreś chciało, a nigdy nie mogliśmy trafić w ten sam czas...ale teraz sie udało! =]
Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 03-06-2005, 20:39
Na jednym z for internetowych
właściwie nigdy nie sądziłam, że taki chłopak jak on zwroci na mnie uwage. On - spokojny, jego posty zazwyczaj na powazne tematy, ja postrzelona, piszaca hmm głupoty
no ale najpierw pw, potem telefon, gg i spotkanie
mielismy sie spotkać w jednym z centr handlowych przy fontannie a spotkalismy sie poł godz przed planowanym czasem w macdonaldscie
W szkole, chodzilismy do jednej klasy. Co ciekawe nigdy nie chcialam miec chlopaka z tej samej szkoly a z klasy to juz w ogole, i co... jak narazie nie nazekam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum