Imię: P jak Poison
Wysłany: 07-02-2005, 17:31
ja poznałem swoją dziewczyne na sylwestra tego roku... jestem już z nią miesiąc i jest dobrze
Imię: P jak Poison
Wysłany: 08-02-2005, 09:59
Tylko mam nadzieje, że nie skończycie jak Romeo i Julia .... ale miejsce i przedstawienie fajne, nie ma jak zbieg okoliczności
Ale ogólnie to poznaliśmy się w szkole. Zawsze po wf, a przed kolejnymi lekcjami szliśmy sobie do parku (ja i 2 kumpele) one sobie zapalić ja posiedzieć na świeżym powietrzu. I tak się jakoś gadało, gadało, aż którego dni wracaliśmy do szkoły już przytuleni. Poza tym połączyła nas gra w stopki (deptanego czy jak to tam zwiecie) - byliśmy jedynymi jednostkami w glanach w szkole (mała szkółka to była), więc inni raczej się z nami nie bawili. I tak oto od tych 2 latek mam żonę moją kochaną.
A dlaczego telenowela? Ile tam się po drodze rzeczy działo, które zostały mi ujawnione dopiero kilka miesięcy później Ale to raczej nie jest historia warta opisywania.
Lepiej wspomnieć naszą pierwszą randkę Akurat w Łodzi były targi komiksu, czyli ja oczywiście siedzę wtedy na nich cały dzień. Wieczorkiem się do kina umówiliśmy. Oczywiście jako, że to była pierwsza randka musiałem się spóźnić, bo na autograf Kasa czekałem 5 godzin (ale zdobyłem). Rodzice Żony już zaczynali twierdzić, ze ją wystawiłem, olałem etc. Ale koniec końców do kina zdążyliśmy i sobie obejrzeliśmy "Bractwo Wilków" (nie mylić z braterstwem... ) - najbardziej kiczowaty film jaki widziałem, ale bilety były po 5 zł.
No cóż...na imprezie urodzinowej kumpla...poznał nas ze sobą, ale konwersacja skończyła się na podaniu ręki i "cześć" "cześć".... No i 2 tygodnie później spotkaliśmy się w tramwaju - skoro właściwie się znaliśmy to głupio było stać obok siebie i sie nie odzywać... No i zaczęliśmy rozmawiać i zostało nam to rozmawianie do dzisiaj.. ;)
_________________ Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła
ja poznalam swojego przez INTERNET na CZACIE pozniej byly rozmowy na GG w sumie przez przypadek bo on nie bywal na czacie tylko tego jednego dnia niby wszedl,poza tym jest mlodszy ode mnie a ja "szukalam" zawsze starszego wiec jak juz wiedzialam ze jest mlodszy rozmawialam z nim tak troszeczkę obojętnie jak kolege nie jak kandydata na spotkanie.On sam wyslal mi fotke,ja o nia nie prosilam i tez nie nalegal na moją za co mial + no i nie naciskala na spotkanie:)nawet nie sadzilam ze kiedys sie z nim spotkam...byl ostania osoba z netu z jaka chcialam sie spotkac ...wczesniej byly same porażki Jestesmy razem okolo 9 miesiecy....
Coz... na spektaklu ,,Romeo i Julia" Czy to nie idealne?
opowiedz cos szezej bo to ciekawe:-)
no cóż... siedzieliśmy w tym samym sektorze... on ma takie ładne, ciemne włoski ( długie) i tak wyszło, że pomyślałam teraz albo nigdy i powiedziałam mu o tym. No i zaczął się śmać... w każdym razie odwiózł mnie do domu Tak sądze, że to miejsce to nie przypadek. Przedstawienie było świetne i on jest świenty. Jak Romeo i Julia nie skończymy - rodzice go lubią
_________________ ,,Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."
Z moim obecnym chłopakiem poznaliśmy się przez rodziców. A teraz moja mama mówi, że źle zrobiła, że mnie z nim poznała, ale co sie stało to się juz nie odstanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum