heheh ja poznalam moja drugą polwowke za granica na ciezkiej emigracji. Przynajmniej mam co milego wspominac z wyjazdu no i wspanialego czlowieka obok siebie!
a spojego poprzedniego chłopaka poznalam na chodniku
Tzn:)? Wpadliście na siebie? On potrącił Cię, zwalając przy okazji na ziemię stertę Twoich książek, po czym pomógł Ci je pozbierać, a kucając spojrzeliście sobie w oczy?:P (Jak w filmach? )
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 04-04-2008, 12:07, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Ola
Wysłany: 07-04-2008, 19:31
Na dyskotece. Byłam z moją przyjaciółką w sylwestra na dyskotece i kiedy wychodziłyśmy z łazienki (było już grubo po północy) podeszłyśmy do baru bo akurat siedzieło tam jej 2 znajomych. A. zaprosił mnie do tańca i resztę dyskoteki razem spędziliśmy,a na koniec wziął ode mnie numer telefonu. Jesteśmy, po paru przejściach, nadal razem.
_________________ Dlaczego kochają nas Ci, których my nie kochamy. Dlaczego kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum