_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Ale ja mogę nie wiedzieć wszystkiego
Markiza się bardziej nadaje na "wtajemniczanie"
A może taki wątek już jest? Co i jak? Skąd się biorą dzieci? Poszukaj <lol2>
Ale to załóż może temat "Doinformowanie Luck'iego" i tam będzie każdy mógł pisać co wie o tematach tabu, co ?
ja pewnie z gazet , telewizji od znajomych. bo oczywiscie rodzice nie przeprowadzili ze mna stosownej rozmowy na ten temat wiec dziecko musialo samo sie dowiedziec wszystkiego ;P
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Posiadając szeroko pojętą "wiedzę" z tv i Bravo zajdziesz wysoko, gwarantuję...
zapewniam Cię, że moja wiedza w tej kwestii jest znacznie większa.. telewizja i bravo, ktore czytałam sporadycznie to były moje pierwsze styczności z tym tematem, ale nie ostatnie.
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Wysłany: 09-04-2007, 19:30
Też mieliśmy takom paniom. Pani bardzo pieknie mówiła o miłości, szkoda tylko że pomijała że istnieje coś takiego jak seks i antykoncepcja. To było w gimnazjum.
Nawet wtedy już dla niektórych było za późno na uświadamianie (nastoletnie mamusie).
Byłam raz, wiecej nie poszłam. I wszyscy dziwili sie dlaczego.
Nie chodziłam na WDŻ. A mimo to nie zaszłam w ciążę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum