Jest bardzo konserwatywna i nadal ciezko jej sie przestawic, ze pewne tematy nie sa juz tabu... Ze 3 lata temu szokowala sie tym, ze otwarcie mowie o tym, ze mam okres..
Juz pomijam milczeniem fakt, ze wspolzycie zaczelam majac lat 21 a mama i tak krzywo patrzyla.. dobrze ze juz jej przeszlo
No strasznie mi przykro, ze Cie zawiodlam..
brutalna prawda
a wieku 16 lat... to ja czekalam z dlugim jezorem pod ksiegarnia na kolejny tomik Sailor Moon i w mojej glowie nie zaswitaly realne mysli o sexie i jego poznaniu
To musiało być pasjonujące.
Ostatnio moja mama rozmawiała z moją 8-letnią siostrą. Dobrze, że mnie przy tym nie było ^^.
A ja się dowiedziałam od siostry ciotecznej. Byłam w 1 podst. Ona w 3. Bawiłyśmy się lalkami i postanowiłą mnie wtajemniczyć ale w sumie niewiele z tego pamiętam
Co innego czasopisma typu: Dziewczyna, Bravi Girl i rozmowy z kumpelami, które rozmawiały z kimśtam. Teraz w sumie od niedawna tak normalnie o tym gadamy. Normlanie tzn bez oporów ;P
ze wspolzycie zaczelam majac lat 21 a mama i tak krzywo patrzyla..
Moja droga, zaniżałaś średnią krajową wynosząca lat 15
o litości:
[ Dodano: 16 Sty 2007 08:45 pm ]
Fiona napisał/a:
Ostatnio moja mama rozmawiała z moją 8-letnią siostrą.
JA pamiętam jak moja mama rozmawiała z moją siostrą o okresie... ze mną nie.. bo wiedziała ze ja wtedy choc młodsza naturalnie podsłuchiwałam:)
[ Dodano: 16 Sty 2007 08:46 pm ]
Erill napisał/a:
Ze 3 lata temu szokowala sie tym, ze otwarcie mowie o tym, ze mam okres..
musze powedzieć że też tak mam...szalejemy z kumpelami gdy nie mamy okresu i razem latamy po kibelkach:) hahahaha
[ Dodano: 16 Sty 2007 08:48 pm ]
darn napisał/a:
Od kolegów
to jest wiedza aj..ciekawe ską oni o tym wiedzieli:)
_________________ Szukaj mnie
Cierpliwie dzień po dniu
Staraj się podążać moim śladem
Szukaj mnie
Bo sama nie wiem już
Bo nie wiem sama kiedy się odnajdę.
Erill napisał/a:
Ze 3 lata temu szokowala sie tym, ze otwarcie mowie o tym, ze mam okres..
musze powedzieć że też tak mam...szalejemy z kumpelami gdy nie mamy okresu i razem latamy po kibelkach:) hahahaha
?????????????????????????
O_o
nie wiem co to ma do kontekstu...
3M napisał/a:
Cytat:
i w mojej glowie nie zaswitaly realne mysli o sexie i jego poznaniu
A w mojej żadko świta coś innego
Każdy ma inne zainteresowania ja jakich sie skupia
Didek napisał/a:
Dzisiaj rozmawiałem z rodzicami o Edypie. Czy można powiedzieć, że rozmawiam z nimi na tematy seksualne ?
O Elektrze tez??? I wogole kompleksach wedlug Freuda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum