Iika chociaż Tobie dziękuję za próbe akceptacji. Tylko z takimi osobami jak Ty sie dogaduje,bo pomimo ze mnie nie rozumiecie,to szanujecie fakt,ze mam inne zdanie.
Mmmm... To strasznie podniecające:) Mój mężczyzna nie krzyczy, ale w niektórych momentach wydaje z siebie takie przeciągłe "mruknięcia" (mru!) A poza tym jeszcze wije się z rozkoszy, co totalnie mnie nakręca
Możesz o tym napisać w temacie o prawiczkach. Możesz nawet założyć nowy temat dot. tego nurtującego pytania. W tym topicu niestety możesz tylko napisać czy podniecają cię ochy i achy twojego partnera. Posty o innej tematyce to zło
MJ
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
No , podniecają mnie takie odgłosy jak ochy i achy , to normalna reakcja faceta na to . A jeszcze lepiej , gdy to się dzieje koła nas , ja niestety nie miałem przyjemności tego zobaczyć
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum