_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 02-01-2007, 20:51
Lucky napisał/a:
A nie ona z tobą ?
no wlasnie
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie, ja z nia- i to tak z dnia na dzien po 3 miesiacach-ale sie wtedy od niej nasluchalem ryczenia i "ale dlaczego, co sie stalo??"-glupia baba chyba nie myslala ze bedziemy razem do konca zycia
Nie, ja z nia- i to tak z dnia na dzien po 3 miesiacach-ale sie wtedy od niej nasluchalem ryczenia i "ale dlaczego, co sie stalo??"-glupia baba chyba nie myslala ze bedziemy razem do konca zycia
A co w tym głupiego?
To że dziewczyna robiła sobie nadzieje?
Dość chamskie z Twojej strony jest nazywanie tak dziewczyny którą do niedawna adorowałeś
Nie widzę w tym nic idiotycznego , jedynie zwykłe pragnienie miłości
I kto to mówi xD
Ostatnio zmieniony przez Jasio 03-01-2007, 00:35, w całości zmieniany 1 raz
Dziwie sie wam. Wsumie ja niejestem dzielny z pannami niegdy problemu niemiałem. Mma tylko taką jedną słabość lece na takie co mnie olewają. Ajak panna jak teraz mam taka jest łądna dupcia i nanią kolesie tak lecą ze powinienem być zazdrosny a ja jakoś sie nieprzejmuje.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 03-01-2007, 15:10
cro cop napisał/a:
glupia baba chyba nie myslala ze bedziemy razem do konca zycia
zwykly egoizm
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Śmieszysz mnie chłopcze. Dla mnie jesteś zwykłym lanserem, którego pewnie dziewczyna wysłała na drzewo a teraz chcesz sobie polepszyć samopoczucie i się pochwalić.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
ciesze sie ze poprawilem ci humor
i nie mow do mnie chlopcze bo jestes ode mnie mlodszy
Lucky napisał/a:
teraz chcesz sobie polepszyć samopoczucie i się pochwalić
jak chce sobie poprawic samopoczucie to ide na trening albo sie upic
a jak bym sie chcial pochwalic to uwierz ze mowilbym o czym innym niz zerwaniu z dziewczyna
lika napisał/a:
biedna dziewczyna - kiedyś zrozumie, że to że z nią zerwałeś było najlepszą rzeczą, jaką jej dałeś
moze tak moze nie,prawde mowiac mam to gdzies
Wooof napisał/a:
zwykly egoizm
kazdy czlowiek z natury jest egoista ale nie kazdy sie do tego przyznaje
Jasio napisał/a:
A co w tym głupiego?
yyyy wszystko?? jak mozna marzyc o wiazaniu sie na cale zycie w wieku 18 czy 19 czy nawet 20paru lat????przeciez to czysta glupota
A co w tym głupiego?
yyyy wszystko?? jak mozna marzyc o wiazaniu sie na cale zycie w wieku 18 czy 19 czy nawet 20paru lat????przeciez to czysta glupota
Aha to czyli obecne wszystkie swoje związki traktujesz jako trening na przyszłość ? Gratuluje
Można, moża istnieje wiele przypadków kiedy to ludzie poznawszy się w bardzo młodym wieku żyją do dziś długo i szczęśliwie
Wiek w tym wypadku nie ma znaczenia absolutnie
Czysta głpota to polemika z tobą
a fe
Żegman idę na orgie
Ty brrrutalu !
Imię: po prostu lika
Wysłany: 04-01-2007, 15:52
cro cop napisał/a:
kazdy czlowiek z natury jest egoista ale nie kazdy sie do tego przyznaje
nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Tu nie chodzi o to czy ktoś się przyznaje do tego czy nie. Człowiek może i jest z natury egoistą, ale u niektórych egoizm ten jest większy niż u innych. U innych jest on wręcz niewidoczny
[ Dodano: 04 Sty 2007 03:54 pm ]
cro cop napisał/a:
Jasio napisał/a:
A co w tym głupiego?
to po co się wogóle w tym wieku z kimkolwiek wiązać??
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum