Imię: Michał
Wysłany: 18-07-2007, 22:36
Cytat:
ale ja nie rozumiem o czym mają z nią rozmawiać? o tym, że nie traktuje kolegów jako kandydatów na faceta? skoro nie chce być w związku to jej sprawa, po co się w to wtrącać? a moęe lubi kobiety a nie facetów? powodów może ybć 100 i jeszcze więcej, ale nam nic do tego.
Dżizas... przecież nie chodzi mi o to żeby ją swatać z kimś, tylko żeby mama z nią porozmawiała (skoro widzi jak jest w ich stosunkach), czy coś jest nie tak i czy może pomóc....czy cokolwiek zrobić, nie wiem .... Orientację seksualną odstawmy na drugi plan.
ale powiedz mi co Ty możesz zrobić? skoro nie lubi swojego ojca to co na to poradzisz? moze z czasem jej przejdzie, może będzie kiedyś jeszcze chciała nawiązać z nim bliższy kontakt
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Wysłany: 18-07-2007, 22:49
michau napisał/a:
Myslę że po to stworzyła ten temat żeby się nas poradzić....
no tak .
caessa, no wlasnie nie wiem co moge zrobic. Ale moze dobrze by bylo, jakby sprobowala odnowic ten kontakt z ojcem, bo pozniej ocknie sie za 10 lat a wtedy mze juz byc za pozno zeby cokolwiek zmienic.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
ojciec powinien nawet za 10 lat chcieć odbudować z nią kontakt.
widocznie on też się słabo stara.
wątpię, zeby udało Ci się nakłonić ją do poprawy kontaktów. to jej rodzinne sprawy.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
no to nie ma się co dziwić, że ich kontakty są takie jakie są.
nawet jeśli porozmawiasz z nią, to to chyba nic nie da. trzeba by było też zmienić podejście ojca, bo dzieciom nie daję się tylko pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum