_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
hmmmm każda dziewczyna leci na coś innego. Jedne są łatwe to polecą na wszystko inne wyszukują lepszych afrodyzjaków a innych nie da się poderwać tylko trzeba zdobyć.
_________________ "Buki nie da się w żaden sposób ogrzać"
Lubię Baka Baki i Basia Tygrysie Oko xD (lepsza niż Chuck Norris)
Imię: po prostu lika
Wysłany: 13-01-2007, 13:36
to trochę dziwne pytanie bo ciężko jest na nie odpowiedzieć. Ty ją znasz i nie wiesz jak ją poderwać, a ktoś na forum, w ogóle nie znając dziewczyny ma Ci pomóc? To jedna sprawa a druga - blondynkę inaczej się podrywa od brunetki??
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Według mnie powinieneś najpierw obczaić czy do siebie pasujecie. Dowiedz się jakich ona kolesi lubi. Są dziewczyny które uwielbiają niegrzecznych chłopców, ale i są takie które lubią ciepłych i kochanych.. Ja właśnie do nich należe;)) Pamiętaj o tym by byc sobą! Zwróć na siebie uwagę, tylko nie w głupi sposób , zagadaj, może macie jakieś wspólne zainteresowania.. Dowiedz sie o niej jak najwiecej:) Życzę powodzenia:* Buźka;* pa
_________________ Karm moją fantazję, kiedy będziesz chciał. Ja oddaję Ci całą siebie: serce, duszę i ciało.. Daj mi to samo:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum