Imię: Sebastian
Wysłany: 12-11-2008, 06:47 Jak o niej zapomnieć?
Jak o niej zpomnieć nie wykorzystując do tego nikogo innego bo mam już dosyć dziewczyn. Więc jak zapomnieć o niej skoro ciągle o niej myśle a jej numer usuwałem już tyle razy że znam go na pamięć więc nawet jeśli usunę do niej wszelkie kontakty i tak będe prubował się z nią kontaktować i szukać nadzei.
Oczywiście, że jesteśmy. Mężczyźni mają defekt w mózgu związany z ich wiecznym byciem dzieckiem, a kobiety są wredne z definicji. Natury się nie przeskoczy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 12-11-2008, 22:22
sebek napisał/a:
Jak o niej zpomnieć
To samo pytanie zadaje codziennie sobie. Jak o nim zapomniec? Nie da sie tak po prostu. Wyjechałam z miasta, mzieniłam srodowisko, wszystko sie zmienilo, nowi ludzie, okolica, mieszkanie, nowe zycie. I stare uczucie. Nic nie pomaga. Moze Tobie minie, mi mijało zawsze, az do teraz.
tutaj kolega dobrze mowi
zalezy czy jestes typem faceta ktory lubi trzasnąć w ścianę żeby wyładować swoje emocje
jeżeli tak, to polecam worek treningowy.
Najlepiej rób to co pomoże Ci koncentrować się na sobie
Zapisz się na siłownię. Popracuj nad sylwetką, to często dodaje pewności siebie a i przy okazji odtrąca większość słabości psychicznych
Osobiście miałem ten sam problem. W końcu całkowicie zerwałem kontakt z nią ograniczając się do 'cześć - cześć'. Jak jednak pojawiła się jakakolwiek przygnębiająca sytuacja, po powrocie do domku wieszałem worek i pakowałem ile wlezie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum