zalezy.... mam taka prace ze na codzien spotykam sie z wieloma nowymi ludzmi...czasem ciekawymi,czasem banalnymi.. Jesli np widze kogos wartego uwagi to podchodze i zagaduje..tyle...Lubie sie bawic i przewaznie poznaje nowe osoby w klubach czy na jakichs domowkach.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Wysłany: 19-09-2007, 20:24
Teraz przez forum, poznaje tak jak na razie ludzi glownie ze studiów. Ludzie ze studiów poznają mnie ze swoimi znajomymi i tak to się jakoś dalej kręci
No i na imprezach wszelkiego rodzaju.
[ Dodano: 19-09-2007, 20:24 ]
Aha, jeszcze przez majspejsa i last.fm
tak.Imprezy.Tak mozna poznac wiele ciekawych osob... forum tez.. ale np na ulicy i w takich "fajnych"sytuacjach..np tez gdzies na jakichs zajeciach np z samoobrony.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Imię: Ola
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Wrz 2007 Posty: 118 Skąd: mam wiedziec
Wysłany: 19-09-2007, 20:51
ja przewaznie przez innych znajomych albo po prostu np w autobusie nigdy nie mialam z tym problemow kiedys pomylilam numer telefonu - napislam sms do jakies dziewczyny zamiast do kolegi...teraz jest moja najlepsza przyjaciolka
_________________ Czemu jesteś smutny czego Ci potrzeba Urodziliśmy się po to aby isc do Nieba
By the rivers of Babylon, there we sat down, yea, we wept, when we remembered Zion.
Ja zaczepiłam chłopaka na ulicy i zapytałam się gdzie buty kupił xD. Dalej mam z nim kontakt i okazało się, że blisko mieszka.
A tak normalnie, to ludzi poznaje w szkole, przez znajomych itd
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Podchodzę na ulicy, w autobusie, na przystanku, w szkole, w sklepie, w parku, na plaży i rozmawiam. Ludzie z reguły cieszą się gdy ktoś pierwszy otworzy usta - większość pragnie poznać innych tylko nie ma odwagi, paradoksalne to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum