Widziałem ostatnio ciekawy film .. dwóch japońskich chłopakó próbowało poderwac piekną kobietę na bieganie wokół niej w stylu Naruto z anime ... jeśłi ktoś nie wie niech poszuka na youtube ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Ja ostatnio nawiązałam nowe znajomości. Nie było to trudne ponieważ jak byłam troszkę wcięta i towarzystwo też, poznałam ich "na papierosa", podeszłam i zapytałam "czy macie może papierosy?" i tak już tam zostałam
Ale jak jestem trzeźwa to też łatwo nawiązuje znajomści. Od niedawna wprawdzie..
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Imię: Ela
Wysłany: 05-08-2006, 14:59
najlepiej poznawać nowych ludzi na zasadzie: "znajomi moich znajomych". od razu mamy pewność, że są normalni, bo skoro kumplują się z naszymi znajomymi... nie polecam poznawać przez neta bo można się naciąć
nie polecam poznawać przez neta bo można się naciąć
E tam, mam dużo znajomych przez neta i dobre jest. Jak mi ktoś nie pasuje po kilku rozmowach to łatwiej zerwać kontakt niż na żywo.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie nawiązuję znajomości. Aspołeczy i nieasertywny jakiś jestem.
Przez internet też. Przykład typowej rozmowy na gg.
Ktoś - Cześc.
Ja - Cześc.
Ktoś - Poklikasz?
Ja - Mózg sobie kliknij.
Przykład innej typowej rozmowy na gg.
Ktoś - Cześc
Ja - Cześc. Nie, nie poklikam.
A jak jescze coś piszą to banuję 0.o
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum