Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Charming
14-10-2006, 13:46
jak myslicie???????????????
Autor Wiadomość
Charming 
Administrator

Imię: Kasia
Wysłany: 13-10-2006, 14:45   

G.a.p.o.n. napisał/a:
Ekstra, uwielbiam gdy admin przekonuje usera, że przestrzeganie regulaminu nie jest jego obowiązkiem.

Masz jakiś problem, bo ja nie.

http://www.mportalik.com
  Znak zodiaku: waga

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 13-10-2006, 14:53   

Charming napisał/a:
G.a.p.o.n. napisał/a:
Ekstra, uwielbiam gdy admin przekonuje usera, że przestrzeganie regulaminu nie jest jego obowiązkiem.

Masz jakiś problem, bo ja nie.

Tak, treść tematu powinna świadczyć o jego zawartości. Alanho zwrócił na to uwagę, ciebie zaś tradycyjnie nie był stać na odpowiedź na poziomie. Chciał dobrze, a wyszło jak zawsze. Zastanawia mnie tylko po co ten cały regulamin, skoro nie ma obowiązku przestrzegania go. A przynajmniej nie wszystkich punktów.
  Znak zodiaku: strzelec

Charming 
Administrator

Imię: Kasia
Wysłany: 13-10-2006, 14:57   

G.a.p.o.n. napisał/a:
Tak, treść tematu powinna świadczyć o jego zawartości.

Wg. mnie ma swoją zawartość, a ty i alanho nie powinniście wogóle do niego zaglądac.
Jest to temat wybitnie dla kobiet.
Takim wtrącaniem swoich mało zawartych tresci do prawie każdego tematu robisz ciągle OT.

http://www.mportalik.com
  Znak zodiaku: waga

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 13-10-2006, 17:48   

izka:) napisał/a:
czy ginekolog ma prawo powiedziec np. rodzicom ze ich corka nie jest juz dziewica???? ja mysle ze nie. ale ostanio slyszalam od kolezanki ze poszla do lekarza z mama ma juz prawie 18 lat. i on to powiedzial jej mamie ze ona juz nie jest. ja mysle ze nie powinien tego zrobic/ a wy????

Jeżeli ginekolog ten nie był dobrym znajomym jej mamy to nie powinien tego mówić. A jeżeli był to też nie powinien choć w tym przypadku łatwiej go zrozumieć. Może jeszcze niech w gazecie o tym napiszą: kto jest, a kto nie jet dziewicą. Krótko mówiąc: ginekolog ten zachował się jak ostatni cham i należałoby odebrać mu prawo do wykonywania zawodu.

I jeszcze kilka słów do naszej czcigodnej adminki:

Usunięcie tych postów w chwili, gdy doszłaś do słusznego wniosku, że nie masz racji było oznaką niedojrzałego podejścia do dyskusji. Ale czego innego można się spodziewać po kobiecie która wypowiada się tylko w działach typu łamigłówki. Podejrzewam ,że po raz kolejny nie zrozumiałaś o czym mówiłem więc wytłumaczę ci to bardziej dosłownie.

Charming napisał/a:
Wg. mnie ma swoją zawartość

Chodziło nam o tytuł tematu, nie o jego zawartość. A jak zapewne wiesz w regulaminie jest wspomniane, że tytuł tematu powinien świadczyć o jego zawartości. Tytuł: ,,Jak myślicie?????????????'' nie świadczy o niczym. Zatem zarówno ja jak i Alanho mamy w tym momencie rację.

Charming napisał/a:
a ty i alanho nie powinniście wogóle do niego zaglądac.

A to dlaczego? Czyżby nasza opinia na temat gadatliwego ginekologa była mniej wartościowa od np. twojej?

Charming napisał/a:
Jest to temat wybitnie dla kobiet.

Zatem wprowadź specjalne oznaczenia - ten dla kobiet, ten dla facetów, a tamten dla obojnaków.Wtedy za każde słowo w temacie który nie jest przeznaczony dla mojej płci będziesz mogła dać mi warna.

Charming napisał/a:
Takim wtrącaniem swoich mało zawartych tresci do prawie każdego tematu robisz ciągle OT.

Nadal proszę byś wyjaśniła mi co oznacza stwierdzenie: ,,mało zawarte treści''.

Post jest na temat, więc nie masz prawa go usuwać. Problem w tym, że dla ciebie regulamin nic nie znaczy, co udowadniasz w tym temacie. I nie tłumacz się słowami typu: ,,Ty sam nie przestrzegasz regulaminu, więc mnie nie pouczaj''. Ja nie jestem Adminem i nie ja powinienem dawać przykład.

ps. Proszę o odpowiedź, może być na privie, jeśli publiczna dyskusja sprawia ci kłopoty.

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 13-10-2006, 17:55   

Meggi napisał/a:
lekarz nie ma prawa mówić takich rzeczy rodzicom, chyba, że dziewczyna wyraziła na to zgodę

Dokładnie i nie ważne czy dziewczyna ma 15 czy 18 lat.
Wydaję mi się, że gdzieś czytałam(może to być kłamstwo), że jak dziewczyna nie ma 18 lat a chce przyjmować tabletki anty to wtedy musi mieć zgodę rodzica czy coś takiego.

vievia 
Przyjaciel
jedyna.

Wysłany: 13-10-2006, 17:56   

Według mnie nie ma prawa mówić. Chyba że dziewczyna jest w ciąży i jest niepełnoletnia, to wtedy chyba może...

[ Dodano: 13 Paź 2006 05:58 pm ]
aha a co do tych 18 lat, to nawet jeśli się ich nie ma to można brać tabletki bez zgody rodziców, bynajmiej u mnie tak jest ;)

siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.

Znak zodiaku: baran

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 13-10-2006, 19:02   

vievia napisał/a:
Według mnie nie ma prawa mówić. Chyba że dziewczyna jest w ciąży i jest niepełnoletnia, to wtedy chyba może...

Powinien raczej przekonać dziewczynę, żeby sama powiedziała rodzicom. Lekarz nie powinien się mieszać w sprawy rodzinne.

Wooof 
świadomość...

Imię: Wooof
Wysłany: 13-10-2006, 22:18   

chyba nie moze.
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
  Znak zodiaku: ryby

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi