Ekstra, uwielbiam gdy admin przekonuje usera, że przestrzeganie regulaminu nie jest jego obowiązkiem.
Masz jakiś problem, bo ja nie.
Tak, treść tematu powinna świadczyć o jego zawartości. Alanho zwrócił na to uwagę, ciebie zaś tradycyjnie nie był stać na odpowiedź na poziomie. Chciał dobrze, a wyszło jak zawsze. Zastanawia mnie tylko po co ten cały regulamin, skoro nie ma obowiązku przestrzegania go. A przynajmniej nie wszystkich punktów.
Tak, treść tematu powinna świadczyć o jego zawartości.
Wg. mnie ma swoją zawartość, a ty i alanho nie powinniście wogóle do niego zaglądac.
Jest to temat wybitnie dla kobiet.
Takim wtrącaniem swoich mało zawartych tresci do prawie każdego tematu robisz ciągle OT.
czy ginekolog ma prawo powiedziec np. rodzicom ze ich corka nie jest juz dziewica???? ja mysle ze nie. ale ostanio slyszalam od kolezanki ze poszla do lekarza z mama ma juz prawie 18 lat. i on to powiedzial jej mamie ze ona juz nie jest. ja mysle ze nie powinien tego zrobic/ a wy????
Jeżeli ginekolog ten nie był dobrym znajomym jej mamy to nie powinien tego mówić. A jeżeli był to też nie powinien choć w tym przypadku łatwiej go zrozumieć. Może jeszcze niech w gazecie o tym napiszą: kto jest, a kto nie jet dziewicą. Krótko mówiąc: ginekolog ten zachował się jak ostatni cham i należałoby odebrać mu prawo do wykonywania zawodu.
I jeszcze kilka słów do naszej czcigodnej adminki:
Usunięcie tych postów w chwili, gdy doszłaś do słusznego wniosku, że nie masz racji było oznaką niedojrzałego podejścia do dyskusji. Ale czego innego można się spodziewać po kobiecie która wypowiada się tylko w działach typu łamigłówki. Podejrzewam ,że po raz kolejny nie zrozumiałaś o czym mówiłem więc wytłumaczę ci to bardziej dosłownie.
Charming napisał/a:
Wg. mnie ma swoją zawartość
Chodziło nam o tytuł tematu, nie o jego zawartość. A jak zapewne wiesz w regulaminie jest wspomniane, że tytuł tematu powinien świadczyć o jego zawartości. Tytuł: ,,Jak myślicie?????????????'' nie świadczy o niczym. Zatem zarówno ja jak i Alanho mamy w tym momencie rację.
Charming napisał/a:
a ty i alanho nie powinniście wogóle do niego zaglądac.
A to dlaczego? Czyżby nasza opinia na temat gadatliwego ginekologa była mniej wartościowa od np. twojej?
Charming napisał/a:
Jest to temat wybitnie dla kobiet.
Zatem wprowadź specjalne oznaczenia - ten dla kobiet, ten dla facetów, a tamten dla obojnaków.Wtedy za każde słowo w temacie który nie jest przeznaczony dla mojej płci będziesz mogła dać mi warna.
Charming napisał/a:
Takim wtrącaniem swoich mało zawartych tresci do prawie każdego tematu robisz ciągle OT.
Nadal proszę byś wyjaśniła mi co oznacza stwierdzenie: ,,mało zawarte treści''.
Post jest na temat, więc nie masz prawa go usuwać. Problem w tym, że dla ciebie regulamin nic nie znaczy, co udowadniasz w tym temacie. I nie tłumacz się słowami typu: ,,Ty sam nie przestrzegasz regulaminu, więc mnie nie pouczaj''. Ja nie jestem Adminem i nie ja powinienem dawać przykład.
ps. Proszę o odpowiedź, może być na privie, jeśli publiczna dyskusja sprawia ci kłopoty.
lekarz nie ma prawa mówić takich rzeczy rodzicom, chyba, że dziewczyna wyraziła na to zgodę
Dokładnie i nie ważne czy dziewczyna ma 15 czy 18 lat.
Wydaję mi się, że gdzieś czytałam(może to być kłamstwo), że jak dziewczyna nie ma 18 lat a chce przyjmować tabletki anty to wtedy musi mieć zgodę rodzica czy coś takiego.
Wysłany: 13-10-2006, 17:56
Według mnie nie ma prawa mówić. Chyba że dziewczyna jest w ciąży i jest niepełnoletnia, to wtedy chyba może...
[ Dodano: 13 Paź 2006 05:58 pm ]
aha a co do tych 18 lat, to nawet jeśli się ich nie ma to można brać tabletki bez zgody rodziców, bynajmiej u mnie tak jest
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 13-10-2006, 22:18
chyba nie moze.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum