Wysłany: 22-01-2007, 12:47 jak ją poznać? błagam pomóżcie:)
Podoba mi sie laska ze szkoły, rok młodsza (juz rok ją obserwuje). Ostatnio w szkole była ze swoim chlopakiem. Pare dni temu znalałem jej stronę z fotką. Co myslicie, bo bardzo mi na jej poznaniu zalezy, tylko w jaki sposob? Przez neta, czy na żywo. A jak na żywo to jak, jak praktycznie ona chodzi z koleżankami? Jezeli mam podejsc, to co powiedziec, jezeli nawet ona z widzenia mnie nie zna , no i ma chlopaka. Dzieki za pomoc!
Widze, że fakt że ona ma chłopaka w ogóle nie jest dla Ciebie żadną przeszkodą.
A nie pomyślałeś, że ona może być z nim... szczęśliwa ?
Nie możesz porozglądać się za jakimiś singielkami?
A jeśli koniecznie chcesz ją poznać, a ona nie zna Cie nawet z widzenia, to zostaw jej komentarz na fotce, że kojarzysz ją ze szkoły czy coś. A potem będziesz miał pretekst do zaczepienia na korytarzu w szkole. Wystarczy zwykłe "cześć" z uśmiechem. Potem się samo rozkręci.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 22-01-2007, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 22-01-2007, 14:32
tak, napisz do niej na gg-to moja ulubiona forma, a potem będziecie sobie wyznawać miłość na gg, potem zaczniecie ze sobą chodzić przez gg, a na końcu zostawicie się na gg.
a na żywo?na żywo nie będziecie ze sobą rozmawiać-oto czar gg
Zaczep ją Ja tam chłopaka zaczepiłam i wiesz jak? W najbardziej głupi sposób ale zadziałało a więc mijałam się z nim na korytarzu i wypaliłam "Ej sorry...możesz mnie powąchać? A tak wogóle to jestem Iga " I się potoczyło I jestem bardzo zadowolona, że zrobiłąm głupote. Ale przez to on uważa, że jestem pozytywnie zakręconą osobą. Gorzej masz jeśli jesteś jakiś skryty, nieśmiały czy coś takiego...(ja z tym na szczęście nie mam problemu)
_________________ Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza...
Imię: Krzysztof
Wysłany: 23-01-2007, 14:38
Najpierw pogadaj na GG.. powiedz że wiesz jak wygląda i chcesz sobie pogadac.. wtedy z czasem jej wyskoczysz że Ci się podoba itp.. zobaczysz jakie będzie jej podejście do tego, jak będzie OK to się spotkaj
Imię: David
Wysłany: 23-01-2007, 19:20
Wiolonczelistka napisał/a:
Zaczep ją Ja tam chłopaka zaczepiłam i wiesz jak? W najbardziej głupi sposób ale zadziałało a więc mijałam się z nim na korytarzu i wypaliłam "Ej sorry...możesz mnie powąchać? A tak wogóle to jestem Iga " I się potoczyło I jestem bardzo zadowolona, że zrobiłąm głupote. Ale przez to on uważa, że jestem pozytywnie zakręconą osobą. Gorzej masz jeśli jesteś jakiś skryty, nieśmiały czy coś takiego...(ja z tym na szczęście nie mam problemu)
o włacho.. idealny sposób
darn napisał/a:
Ona ma chłopaka - po trzy wyrazowe zdanie powinno Cię powstrzymać od podrywania jej.
moze ona chce żeby ją podrywał. NIe każdy wiązę się z kimś z myśla o ślubie, całym życiu.
moze ona chce żeby ją podrywał. NIe każdy wiązę się z kimś z myśla o ślubie, całym życiu.
Wiesz co? Rozbawiłeś mnie teraz. Jeżeli chce żeby ją podrywał to tylko świadczy o niej. Nie mówię o wiązaniu się na całe życie, ale jeżeli ma się chłopaka to powinno się zachowywać jak przystało na dziewczyne a nie jakaś sukę.
_________________ czytaj mnie ukradkiem.
Gość
Wysłany: 23-01-2007, 19:47
No świadczy o niej. Ale nasz bohater może dzięki temu ma szanse. Może uda mu sie ją uwieść.
Pozatym ludzie rozstają się z dnia an dzień i jeśli by to nastąpiło to on już bedzie ją znał i bedzie mu łatwiej atakować
Gość
Wysłany: 23-01-2007, 19:54
Kiviath'Nove napisał/a:
darn napisał/a:
Ona ma chłopaka - po trzy wyrazowe zdanie powinno Cię powstrzymać od podrywania jej.
darn, dobrze podkreśliła to, że ona ma chłopaka, bo autor tematu tak choćby w ogóle się tym nie przejął - a to chyba powinien być największy problem w tej sytuacji.
Nie można zakładać, że ona będąc w związku czeka na inną miłość - no bo po coś chyba jest w tym związku.
Imię: David
Wysłany: 23-01-2007, 19:55
Gość napisał/a:
No świadczy o niej. Ale nasz bohater może dzięki temu ma szanse. Może uda mu sie ją uwieść.
Pozatym ludzie rozstają się z dnia an dzień i jeśli by to nastąpiło to on już bedzie ją znał i bedzie mu łatwiej atakować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum