Imię: po prostu lika
Wysłany: 23-01-2007, 19:58
Kiviath'Nove napisał/a:
darn napisał/a:
Ona ma chłopaka - po trzy wyrazowe zdanie powinno Cię powstrzymać od podrywania jej.
moze ona chce żeby ją podrywał. NIe każdy wiązę się z kimś z myśla o ślubie, całym życiu.
darn, dobrze podkreśliła to, że ona ma chłopaka, bo autor tematu tak choćby w ogóle się tym nie przejął - a to chyba powinien być największy problem w tej sytuacji.
Nie można zakładać, że ona będąc w związku czeka na inną miłość - no bo po coś chyba jest w tym związku.
Wylogowało mnie - znowu
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
o świadczy o niej. Ale nasz bohater może dzięki temu ma szanse. Może uda mu sie ją uwieść.
Pozatym ludzie rozstają się z dnia an dzień i jeśli by to nastąpiło to on już bedzie ją znał i bedzie mu łatwiej atakować
Uwieść? Po co? Po to żeby kiedyś pojawił się taki sam ktoś jak on, poflirtował z nią a ona od razu do niego poleciała?
ona ma chłopaka, bo autor tematu tak choćby w ogóle się tym nie przejął
Pewnie, ze sie przejąłem. Jednak od roku ją obserwuje i załuje ze wczesneij juz jej nie poznałem. Jednak fakt ze ma chlopaka, troche mi utrudnił zadanie jej poznania, ale nie mzoe byc on przeszkoda aby ja poznac. Tym barzdiej, ze od roku mysle o niej i byl mail ogromny zal ze jej nie zrobile pierwszego kroku. Podoba mi sie z widzenia, a jaka jest to nie wiem, wiec chce tylko ja poznac. A jak ma chlopaka.. to anwet gdyby mi sie spodobała to i tak praktycznie mozliwosci nie bede miał:/ . Prosze was o dalsze rady:)
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 24-01-2007, 15:51
"Chłopak, to żadna przeszkoda, zawsze mu można wytułmaczyć..." - tak mówi mój kolega zawsze:P
Ja na Twoim miejscu zaczęlabym robić małe kroczki.
Może zdobądź jej nr gg, komórki. Napisz.
Pokaz swoje zdjęcie. Potem kiedy będziesz mijał ją na korytarzu mój jej
"cześć" i po jkims cazsie, po prstu podejdź i zapytaj co słychać... jak mija dzień.
A jezeli jestes 'typem' to odrazu podejdź, powiedz jej że się podoba Tobie, poproś o nr kom czy gg. Chociaż gdyby do mnie tak jakiś koleś podszedł i zapytał o telefon nie dałabym
A jezeli jestes 'typem' to odrazu podejdź, powiedz jej że się podoba Tobie, poproś o nr kom czy gg. Chociaż gdyby do mnie tak jakiś koleś podszedł i zapytał o telefon nie dałabym
Ja też nie Jakby się nie odczepił to powiedziałabym chłopakowi
Imię: po prostu lika
Wysłany: 24-01-2007, 21:48
Kiviath'Nove napisał/a:
lika napisał/a:
Nie można zakładać, że ona będąc w związku czeka na inną miłość - no bo po coś chyba jest w tym związku.
]]no masz absolutnie racje, ale a nóż się uda ;p
nie powiedziałam, że nie ma się o nią starać - no oczywiście w granicach rozsądku. Może akurat. Ale nie można z góry zakładać, że dziewczyna czeka na kogoś innego.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
no chyba lepiej na zywo niz przez neta... chociaz jakbys zdobyl jej nr gg i zagadal to moze moze... ale lepiej podejsc do niej w szkole i o byle pierdole sie zapuytac ;P
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 05-02-2007, 18:22
Cytat:
Podoba mi sie laska ze szkoły
Laskę to sobie możesz ####. Chyba chodzi Ci o dziewczynę.
Cytat:
Przez neta, czy na żywo.
Przez neta, może od razu wirtualny seks będzie Ciebie czekał
Cytat:
Jezeli mam podejsc, to co powiedziec
"Siema lachon co u Ciebie, zajarasz szluga", w tym momencie jest Twoja i bierzesz ją na warsztat.
a tak to popisze spyta sie czy pogada z nim w szkole jak tak to fajnie a jak nie to zawsze mozna na rodzenstwo zgonic ze to np starszy brat pisal i ma chlopak problem z glowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum