Instalować? Plików z tym rozszerzeniem się nie instaluje, lecz wstawia za pomocą odpowiedniego kodu na stronie, a pracę którą zapisuje sie w tym formacie, tworzy się w specjalnym programie do tego przeznaczonym, typu Macromedia Flash Player i niejest to tylko w jPORTALU itp.
A kto ma byc pierwszy jak nie ja , choc ostatnio mało czasu przebywam na forum, bo od poczatku października miałem:
-kartka z bioli
-poprawa z bioli
-klajwa z gegry
-klajwa z matmy
-kartkówka z chemi (dzisiaj)
-kartka z fizy
-klasówka z metodyki programowania
-klajwa + wypracowanie w jednym z j.polskiego (2 godziny lekcyjne bez przerwy)
-kartkówko klasówka z UTK (Urządzenia techniki komputerowej)
-klasówka z PTI (podstawy techniki informacyjnej)
I to narazie tyle, a jutro mam klajwe z fizyki
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
dużo miałeś tych sprawdzianów, to ile pał dostaniesz? mama cie z domu nie wypieprzy? mi sie wydaje ze jak ktos spedza tyle czasu przed komputerem to mu chyba kalwisze na czole albo na dupie zakwitły:)
_________________ MBsite.Glt.pl - building site
Didek [Usunięty]
Wysłany: 27-10-2004, 14:21
LOL weż mnie nie wku***** ... przyszłeś tu zeby tylko zeby walic bezsenowne grypsy dla admina ? heh z tgo co wiem to Admin ma średnio 5.0 i sie uczy w najlepszej szkole w miescie!!!! i kur** mnie nie wku****
dużo miałeś tych sprawdzianów, to ile pał dostaniesz? mama cie z domu nie wypieprzy? mi sie wydaje ze jak ktos spedza tyle czasu przed komputerem to mu chyba kalwisze na czole albo na dupie zakwitły:)
DiDeK napisał/a:
LOL weż mnie nie wku***** ... przyszłeś tu zeby tylko zeby walic bezsenowne grypsy dla admina ? heh z tgo co wiem to Admin ma średnio 5.0 i sie uczy w najlepszej szkole w miescie!!!! i kur** mnie nie wku****
Spokój DiDek...
Ja uważam, że siedze całkiem dużo, lecz jestem normalnym człowiekiem i na różne rzeczy mam czas - jednak tacy ludzi jak ty myślą, że jesteśmy sobie ludźmi co siedzimy 24 h/na dobe przed kompem, są i tacy ludzie, ale jednak tutaj pomyliłeś adresy... 8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum