Imię: Tomasz
Wysłany: 18-11-2006, 16:11
Kobiety są okropne. Fałszywe. Zdrade mają we krwi. Rodzą sie szmatami.
Ratuje je tylko, że mają fajne cycuszki, tyłeczek, uda i grządke do uprawiania tego i owego.
Wysłany: 18-11-2006, 16:13
W miejsce buta można podłożyć piłkę albo Playboya- i mamy mózg mężczyzny.
Bardzo szowinistyczne i stereotypowe to to.
I stronka, i wypowiedz Leizdrusa.
Wysłany: 19-11-2006, 12:07
Przesadzacie, w necie są tysiące obrazków przedstawiających mózgi mężczyzn i kobiet, to powyżej ani mnie ziębi ani grzeje, ale nie uważam tego za przejaw jakiejś szczególnej dyskryminacji
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: Tomasz
Wysłany: 19-11-2006, 13:47
Gabi napisała:
Cytat:
Leizdrus napisał/a:
Rodzą sie szmatami.
wypraszam sobie.
Ale to prawda.
Wy kobiety z natury jesteście zdradliwe.
Jak sie pojawi jakiś książe z chociaż by jednym wiecej zerem na koncie, albo lepszą pracą to odlatujecie i nawet sie nie obrucicie za siebie. A moze was ktoś kochał.
Wy nie potraficie kochac tak sobie za nic.
Każdą z was mozna kupić.
Wasze myślenie jest proste jak drut zbrojeniowy.
Ustawiony facet każdą może zdobyć. Jak tylko chce.
Pobawi sie i zmieni sobie.
Szczególnie mi zal tych wszystkich kobiet które studiują i które robią kariere. Tyle pracy i wysiłku, a przez te studia i ogrom wciskanej na nich wiedzy sie wam mózgi psują.
Im bardziej kobieta niezależna tym mniejsze szanse, że będzie potrafiła stworzyć trwały związek.
Wysłany: 19-11-2006, 14:09
Leizdrus napisał/a:
Jak sie pojawi jakiś książe z chociaż by jednym wiecej zerem na koncie, albo lepszą pracą to odlatujecie i nawet sie nie obrucicie za siebie. A moze was ktoś kochał."
Mi tez Ciebie żal... chyba Cię ktoś bardzo musiał skrzywdzić. Wiesz, przez to, że miałes niemiłe doświadczenia z przeszłości i że zostałes skrzywdzony nie musisz od razu wyżywac się na wszystkich kobietach... Kazdy człowiek jest inny, kazdy ma swoja osobowość i nie można podstawiać wszystkich pod jedno kopyto. Nastepnym razem zastanów się co wypisujesz.
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Ale to prawda.
Jak sie pojawi jakiś książe z chociaż by jednym wiecej zerem na koncie, albo lepszą pracą to odlatujecie i nawet sie nie obrucicie za siebie. A moze was ktoś kochał.
Wy nie potraficie kochac tak sobie za nic.
Każdą z was mozna kupić.
Wasze myślenie jest proste jak drut zbrojeniowy.
Ustawiony facet każdą może zdobyć. Jak tylko chce.
Pobawi sie i zmieni sobie.
Szczególnie mi zal tych wszystkich kobiet które studiują i które robią kariere. Tyle pracy i wysiłku, a przez te studia i ogrom wciskanej na nich wiedzy sie wam mózgi psują.
Im bardziej kobieta niezależna tym mniejsze szanse, że będzie potrafiła stworzyć trwały związek.
"Tragizm kobiety współczesnej"
wiesz... ja Ci naprawde współczuje. Nie masz pojęcia o kobietach. Każda jest inna. OK-ja też moge napisac coś bardzo złośliwego o "mężczyznach" jacy to oni sa ale to bedzie tylko po to zeby sie odegrać... I uwierz mi że nie każdą z nas mozna kupić. żal ci wyksztalconych kobiet? Zazdrosny jestes ze kobiety czesto lepiej zarabiaja niz faceci? Takie kobiety moga chociaz liczyc na siebie, poradza sobie, jak ich zawioda mezczyzni... Nie wiem czemu tak uważasz. Chyba masz do nas jakiś poważny uraz psychiczny. Polecamwizytę u psychoterapeuty:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum