Wysłany: 13-05-2006, 20:53 Jak długo rosna piersi ??
no własnie... Moja lady ma 17 lat i ciagle mi mowi o tym jakie to ma małe piersi i ze sie ich wstydzi. Ja osobiscie uwazam ze sa fajne jednak ona mi nie wierzy Ciagle jej powtarzam (choc nie wiem czy mam racje) ze piersi rosna do czasu zakonczenia sie okresu dojrzewania. A ona na to ze pewnie juz sie skonczył i juz jej nie urosna.
Do ktorego roku zycia w takm razie rosna kobiece piersi ? Czy ma ona jeszcze jakies szanse pod tym wzgledem ? Powtarzam, mi to tam zbytnio nie wadzi, ale ona widzi w tym jakis problem...
Zamiast mówić jej że "ci pasują" to powiedz że takie o wiele lepsze są w łózku .. bo jak wiadomo im mniejsze piersi tym bardziej unerwione więc więcej zabawy xD i dla twojeje dziewczyny przyjemnośic .. powinna być dumna bo inaczej nigdy jej nei przejdzie ... a co do wzrostu piersi to niestety nie wiem xD
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
dzisiaj wyczytałam, że pełny rozwój piersi trwa 4 lata. więc dla mnie niestety nie ma już szans . napewno biust by sie zwiększył jakby przytyła... tylko przeważnie dziewczyny jakoś tego nie chcą
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
wzrost piersi u kazdej dziewczyny trwa inaczej!niektórym przestaje rosnąc w gimnazjum!a nie które nagłych skoków biustu mają w liceum,badź nawet na studiach!
4 to chyba cyfra, nie?? poprostu jeśli u Twojej dziewczyny zaczęło się w podstawówce to pewnie nie ma już szans, a jak w gimnazjum- to szanse jeszcze istnieją.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Aisha
Wysłany: 22-05-2006, 14:39
Powiedz jej, że większe pieri, tym większy kłopot...
Ja nie mam BYCZYCH no ale małe też nie są i mam czasami problem z dobraniem fajnej bluzki...
A i nie zawsze ładnie to wygląda.
Aha i powiedz jej, że im większe piersi, tym grubiej sie wygląda to podziała
_________________ Skrwawione ręce, opalone skrzydła -
Anioł usłyszał - "Odejdź! nic nie wskórasz."
I już nie błyszczą srebrne w słońcu pióra,
Lecz czarna wstaje przeciw chmurze chmura...
Nie ma granicy wiekowej od kiedy do kiedy i ile lat rosną piersi, to jest uwarunkowane genetycznie, zależy również od organizmu kobiety, myślę że również od sposobu odżywiania. Ja mam 20 lat i małe piersi. Już od 17 roku życia miałam wrażenie że przestały mi rosnąć, wciąż ten sam rozmiar stanika, ale ostatnio zauważyłam że znowu mi rosną
Nie ma granicy wiekowej od kiedy do kiedy i ile lat rosną piersi
Z tym się nie zgodze bo na pewno jest. Nie może być tak ze kobieta mając 35 lat zauwazy ze jej piersi ciągle rosną . No chyba ze przytyje.
Wiolka napisał/a:
to jest uwarunkowane genetycznie, zależy również od organizmu kobiety
No własnie.... ja mam jak narazie mały biust chociaż nie malutki . Narazie się tym nie przejmuje bo wiem ,że wszystko jeszcze może sie zmienić (na szczęście)
_________________ Przyjdź zapukaj jak najciszej
Ja na pewno Cię usłyszę
Już nie zasnę aż do rana
Bo ja jestem zakochana
Z tym się nie zgodze bo na pewno jest. Nie może być tak ze kobieta mając 35 lat zauwazy ze jej piersi ciągle rosną . No chyba ze przytyje.
ok, trochę niejasno się wyraziłam, ale miałam na myśli, że piersi jednej dziewczyny rosną np. już od 11 roku życia, a przestają ok. 16 natomiast u innej dziewczyny zaczynają w 13 roku, a w 20 wciąż jeszcze rosną np. ja tak mam więc to różnie bywa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum