czytałam gdzieś, że piersi rosną (oczywiście nie uwzględniam przytycia, czy brania tabletek antykoncepcyjnych) dopóki wyczuwalny jest (przez dotyk) w ich wnętrzu taki kulisty gruczoł, jak dotkniecie to albo go wyczujecie albo nie, opisać dokładnie tego nie potrafie.
ps. ja mam duże piersi (rozmiar D) w stosunku do mojego wzrostu, bo malutka jestem i w ogóle denerwują mnie, szczególnie przed okresem, kiedy pod wpływem hormonów robią się większe i nie moge spać na brzuchu
denerwują mnie, szczególnie przed okresem, kiedy pod wpływem hormonów robią się większe i nie moge spać na brzuchu
Ja mam C75 i wiem co czym mówisz... Też nie mogę spać na brzuchu bo są jeszcze wtedy dodatkowo bardzo wrażliwe na dotyk... Nie powiem żeby było to fajne:/
czytałam gdzieś, że piersi rosną (oczywiście nie uwzględniam przytycia, czy brania tabletek antykoncepcyjnych) dopóki wyczuwalny jest (przez dotyk) w ich wnętrzu taki kulisty gruczoł, jak dotkniecie to albo go wyczujecie albo nie, opisać dokładnie tego nie potrafie.
hmm o czymś takim nie słyszałam,ale i tak za bardzo nie wiem o co chodzi
o ja bueheheh to juz nie chce miec duzych bo ja uwielbiam spac na brzuchu i inaczej sobie nie wyobrazam zanczy inaczej powiem w dzien duze w nocy małe szkoda ze tak sie nie da
_________________ Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum