Wysłany: 02-09-2005, 19:02 Jak długo chcelibyście żyć ?
Jak długo chcelibyście żyć ? Do 30, 50, czy może 100 lat, a może chcelibyście żyć wiecznie. Czym byłoby takie niesmiertelne życie? Nagrodą, rajem czym może karą i piekłem na ziemi ?
_________________ Then on that last day he breaks
And he stood tall
And he yelled... and he takes his life
Znak zodiaku:
Vidia [Usunięty]
Wysłany: 02-09-2005, 19:39
Ja na pewno nie chciałabym żyć wiecznie. Jak to ktoś mądry kiedyś powiedział: "Gdyby nie było śmierci, życie nie wydawałoby się takie piękne" - chyba Mikołaj Gogol tak rzekł
A jeśli chodzi o to jak długo bym chciała żyć... Chcę umrzeć w momencie kiedy nie będę w stanie sama o siebie zadbać, np. jak już będę bardzo stara i niedołężna... czy też po jakims ciężkim wypadku, z którego wyszłabym w makabrycznym stanie.
P.S. Tak mi pewne powiedzenie przyszło na myśl... "Każdy chce żyć wiecznie, ale nikt nie chce się zestarzeć"...
jak najdłużej.... alboo niee... teraz chcę umrzeć bo za parę godzin mój starszy wróci z roboty i będzie nieprzyjemnie.. bo wczoraj mnie widział zalaną w 3 du** ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum