Imię: Monia
Wiek: 15 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 17 Skąd: z Katowic
Wysłany: 15-07-2007, 17:21
Javier napisał/a:
Ja chcialbym żyć jak najdłużej bo ciekawi mnie bardzo jak ten świat będzie wygladał za 100lat
ja tak samo. chialabym zyc jak najdlej sie da, poznac cywilizacje jaka bedzie za 100. 200 czy nawet 1000 lat. czy swiat bedzie pod wladanime robotow czy wogule go nie bedzie bo powiedzmy za 100 lat ziemia eksploduje;( . Tak czy inaczej chcialam zyc bardzo dlugo w czym sie starzec sie po 40
_________________ wielko miejski szum, natlok wrazen szukam znaku ktory sie okaze drogowskazem(...)
moze najwyrazniej brak mi taktu ale kocham cie* moje sakrum...:*:* piszcie, czekam na PW na 200% odpisze, pozdruffka i calyyski:*
Imię: Michał
Wysłany: 15-07-2007, 23:04
Jak byłem mały to myślałem, że wszystko będzie piękne i idealne i że dożyję stówki ;p ale niestety przyszło trochę rozumu i okazało się, że to nie takie łatwe. Jak stuknie 70 i będę o zdrowych zmysłach to będzie ok
Życie pokaże.
chciałabym bym żyć długo,mieć mnóstwo dzieci ,wnuków.siedzieć w bujanym fotelu i robić skarpetki na drutach,na kolejne Boże Narodzenie dla każdego członka rodziny.i tak chciałabym umrzeć-zapamiętana jako kochająca,uśmiechnięta babcia z właśnie upieczonym sernikiem w ręku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum