_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie owijaj nic w bawełnę, nie kręć, po prostu mu powiedz, że z tego nic nie będzie
Jak to powiedział kiedyś mój znajomy: "Faceci są prości jak kij od szczotki, więc trzeba do nich mówić wprost żeby zrozumieli"
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 21-05-2007, 00:38
jeju ile juz takich tematow bylo . odpowiedz jest jedna : poprostru powiedziec.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 21-05-2007, 13:33
Powiedz:
"Wiesz jak jest, inne charaktery, ja muszę się wsiąść za robienie kariery..." - czyli wprost, brutalnie. Najwyżej...
"gdy wyszła z domu popłakał się dwa razy"
I problem (facet) z głowy.
Wysłany: 21-05-2007, 13:40
znakiem dymnym...
ludzie z "ciekawa osobowoscia" (^^)
powinni miec pelno interesujacych pomyslow
na przekazanie wiadomosci "spadaj"
czyz nie mam racji?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum