Wysłany: 16-11-2008, 21:41 Jak często myjecie włosy?
To samo co w temacie, czyli jak często myjecie włosy?
U mnie w klasie to ja chyba myje te włosy najczęściej... Dziwni ludzie <lol2>
No może jeszcze paru chłopaków (oczywiście ci co się myją regularnie), bo jak mają krótkie włosy to nie ma problemu dla nich przy okazji włosów umyć.
Ostatnio zmieniony przez maluch..! xD 16-11-2008, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie myje wcale od wczoraj bo mam zamiar zrobić sobie dredy A tak na poważnie to ze 2 razy w tygodniu. A z tymi dredami to nie żartuje. Jeśli dotrwam w moim postanowieniu to za jakiś rok może dłużej pochwalę się
Ponoć to strasznie niszczy włosy, ale ja już mam w nawyku codzienne mycie, a dodatkowo przez to zaczęły mi się strasznie przetłuszczać i jak nie umyję 2 dni to wygądam jakbym wylał na głowę słoik smalcu
_________________ Gdybym tylko mógł
Pędzić na to wzgórze
Bez problemów.
Jak nie umyję codziennie, to i tak niby mam znośne włosy na drugi dzień, ale wtedy włącza mi się coś a'la nerwica natręctw i cały czas sprawdzam czy aby nie przyklapnęły, bo przyklapniętych nie cierpię. Wolę mieć zdrowszą psychikę i perukę niż nerwy w strzępach i bujne włosy do końca życia.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Aż taki to mi się nie podoba, ale chciałam kiedyś natapirować się delikatnie, tylko mi nie wyszło. Generalnie, moje włosy najlepiej się czują jak mają święty spokój i nie są łatwe we współpracy, jeśli chodzi o jakiekolwiek próby ich układania.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum