O widze, że jesteś z Poznania to będziesz wiedzieć o jakich miejscach mówie
Ja na imprezy chodze raczej rzadko. Ostatnio byłam w Pulsarze, ale po tym co się tam stało raczej już tam nie pójde. Pozatym bardzo lubie Seven Heaven I jak jeszcze był Six Dark w okrąglaku to tam chodziłam przy okazji ale to było dawno 8)
Ja na imprezy chodze raczej rzadko. Ostatnio byłam w Pulsarze, ale po tym co się tam stało raczej już tam nie pójde. Pozatym bardzo lubie Seven Heaven I jak jeszcze był Six Dark w okrąglaku to tam chodziłam przy okazji ale to było dawno 8)
Ja polecała bym Ci iść do Jamy taki klub na Wildzie! Naprawde super imprazy wpuszczają od 17 roku życia ale i tak nie sprawdzają! A o Pulsarze lepiej nie wspominać!!!
Pzdr
Ja polecała bym Ci iść do Jamy taki klub na Wildzie! Naprawde super imprazy wpuszczają od 17 roku życia ale i tak nie sprawdzają! A o Pulsarze lepiej nie wspominać!!!
Pzdr
W Jamie już byłam na osiemnastce kolegi nawet nie wiedziałam, że tam wpuszczają od 17 lat 8)
Poznań... kiedyś się chodziło do Six Dark... i to nawet często Seven też si... Terytorium...
jeśli chodzi o imprezy to ostatnio byłam w Kołobrzegu na Sunrise.... doooobra impreza
[ Dodano: 08 Sie 2005 09:05 pm ]
no i zapomniałąm jeszcze wspomnieć o Jamie... też sie sporo tam imprezuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum