łohooh.. A Ostrów nie..? Myślę, że Ostrów jest na wyższym poziomie.. ;/ Bo to co reprezentują Brzeski to mi się nie podoba ;/ Antex drze mordę jak tylko się da .. ;/ A "crazy frog" to wg. niego hit nr 1 ;/ wrrr... ostatnio przegiął " więcej sex'u kobiety" ;/
hmm czy ja wiem, chcecie poprostu szybciej dorosnac, sami z wlasnej woli. Kiedys mozecie tego zalowac, bo na wszystko przyjedzie pora... Jest czas na DZIECINSTWO, DORASTANIE, zabawe i DOROSLOSC - taka powinna byc kolej rzeczy Pamietajmy jedno: czlowiek odpowiedzialny to czlowiek dorosly
hmm czy ja wiem, chcecie poprostu szybciej dorosnac, sami z wlasnej woli. Kiedys mozecie tego zalowac, bo na wszystko przyjedzie pora... Jest czas na DZIECINSTWO, DORASTANIE, zabawe i DOROSLOSC - taka powinna byc kolej rzeczy Pamietajmy jedno: czlowiek odpowiedzialny to czlowiek dorosly
Yyy...chcecie? :shock: Sorry, ale ja sie za dziecko nie uważam, a pozatym w wieku 14 lat moja matka by mnie nawet nie puściła na impreze :shock:
Wysłany: 11-08-2005, 12:46
moi starzy teraz tez mnie nie puszczaja na imprezy ale w czym to przeszkadza???? ;D nigdy nie wiedza gdzie ejstem, wychodze na film do kolezanki, na grilla do kuzyna.. hmm ajk sie chce to sie moze ;D gdybym słuchała moich starych to bym z domu nie wyszła ;] i teraz dzieki temu mam prawie 16 latków i mam chyba najlepsze obeznanie po klubach w moim miescie ;] heheeheha le zgadzam sie ze za szybko jest bez sensu ja mam 16 lat i już mi sie piwo nudzi , na imprezach to juz chyba wszedize byłam, nie wyobrazam sobie mojej 18... przeciez to zadna róznica 16 czy 18 troche mi z tym głupio, kiedys byłam grzeczna dziewczynka
Nie chce mi się wierzyć że rodzice pozwalają 14-latkom pozwalają chodzić na imprezy i pić!!! Przecież to jeszcze dzieci tak wogóle to jaka to musi być dyskoteka?
Nie chce mi się wierzyć że rodzice pozwalają 14-latkom pozwalają chodzić na imprezy i pić!!! Przecież to jeszcze dzieci tak wogóle to jaka to musi być dyskoteka?
ja mojej 13 letniej siostrze pozwalam pić tylko ze mną
_________________ Then on that last day he breaks
And he stood tall
And he yelled... and he takes his life
Dobra moje imprezy to...eh... jesli juz jakis klub to najczesciej "Relaks" albo "Relax" nawet nie wiem jak to sie pisze... ale w kazdym razie wiekszosc pewnie nie zna bo to sie w Lesznie znajduje... a tak to czesciej pubu "Fort 47" "Cegla" "Mordor"...itd. pozatym teraz mam rok 18-stek jeszcze do konca roku roku czeka mnie ich 6 do tego dochodzi slub wieczor panienski... no i moje ulubionw imprezy czyli domowki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum