_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Podobno przez słomkę szybciej. Albo łyżeczką wódkę. Też podobno szybciej działa.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie, nie.
Jak sie pije przes słomkę to idzie wolniej.
Wczoraj siedziałam i kilka godzin to liczylam.
I z punktu fizycznego i matematycznego słomka jest dobrym sposobem na wolniejsze sie upicie.
Imię: olek
Wysłany: 17-04-2007, 20:48
Ceemka napisał/a:
Nie, nie.
Jak sie pije przes słomkę to idzie wolniej.
Wczoraj siedziałam i kilka godzin to liczylam.
I z punktu fizycznego i matematycznego słomka jest dobrym sposobem na wolniejsze sie upicie.
Tak, tak. Pytałam pana od wfu. Powiedział, że człowiek upija się szybciej pijąc przez słomkę lub z plastikowych kubeczków. Zalecił noszenie zawsze przy sobie kieliszka w torebce.
Powiedział, że człowiek upija się szybciej pijąc przez słomkę lub z plastikowych kubeczków.
Ja tam szybciej niż z kubeczka opijam się pijąc prosto z butelki ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum