Niestety nie wiem, jak być dłużej trzeźwą, gdyż jestem wstawiona po kieliszku wina, bądz po jednym piwie. To smutne.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Sakura napisał/a:
Niestety nie wiem, jak być dłużej trzeźwą, gdyż jestem wstawiona po kieliszku wina, bądz po jednym piwie. To smutne.
Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Spójrz na sprawę ze strony swojego portfela.
Da, mąż też tak mówi.
WaveCeptor napisał/a:
Poza tym można zauważyć w środowisku zwłaszcza młodzieżowym tendencję do rywalizacji na płaszczyźnie alkoholowej
Z nikim nie rywalizuję. Zresztą, co Ty za bzdury gadasz? Jaka to niby rywalizacja?
WaveCeptor napisał/a:
to jest dopiero smutne.
Znam smutniejsze rzeczy.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
A właśnie, że nie. Przy ostatniej libacji alkoholowej nalewałam sobie 1/3 kieliszka, a reszcie po całym. I piłam co drugą kolejkę. I byłam trendi i supcio.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
A właśnie, że nie. Przy ostatniej libacji alkoholowej nalewałam sobie 1/3 kieliszka, a reszcie po całym. I piłam co drugą kolejkę. I byłam trendi i supcio.
To znaczy tylko tyle, że ludzie z twojego otoczenia nie uważają cię za przedstawicielkę młodzieży. Gratuluję. Właśnie oficjalnie stałaś się starą babą.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
jakkolwiek, to było nie fair. jak mogłaś im to zrobić.
Najpierw próbowali mnie przekonać, żebym więcej piła, ale po moim "spierdalaj" dali spokój
G.a.p.o.n. napisał/a:
To znaczy tylko tyle, że ludzie z twojego otoczenia nie uważają cię za przedstawicielkę młodzieży. Gratuluję. Właśnie oficjalnie stałaś się starą babą.
Byłam najmłodszą osobą. Reszta miała od 22 do 32 lat. Zdecydowanie byłam tam przedstawicielką młodzieży.
Ach, koffam metalowe czwartki, nawet jak są w piątki.
Byłam najmłodszą osobą. Reszta miała od 22 do 32 lat. Zdecydowanie byłam tam przedstawicielką młodzieży.
Nie da się rywalizować na płaszczyźnie alkoholowej w środowisku młodzieżowym w którym nie ma przedstawicieli młodzieży. Idź pochlać z siedemnastolatkami.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie da się rywalizować na płaszczyźnie alkoholowej w środowisku młodzieżowym w którym nie ma przedstawicieli młodzieży. Idź pochlać z siedemnastolatkami.
Nie lubię.
Chleję tylko z jedną siedemnastolatką. jedna zasłużyła, aby z nią chlać. Tj. raz z nią chlałam, ale planujemy znowu.
Wolę pić w tamtym towarzystwie. Wesoło jest i KAT jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum