Wysłany: 05-05-2006, 17:21 Jak bardzo ufasz...prezerwatywie?
Wiadomo… prezerwatywa zabezpiecza nas przez chorobami przenoszonymi droga plciowa i przed zajsciem w ciaze. Zastanawia mnie jednak sprawa technicza. Czy podczas stosunku gdy dochodzi do wytrysku odrazu wycofujecie czlonka z pochwy czy kontynujecie? Czy prezerwatywa jest waszym zdaniem wystarczajaco bezpieczna by kontynuowac sex przez jeszcze „chwile” z nasieniem w srodku? Moze natychmiast zmieniacie na nowa i dopiero wtedy znow zaczynacie?
Wogule jakich prezerwatyw uzywacie? Czy zdarza sie wam ze pekaja, sa uszkodzone?
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Ostatnio zmieniony przez I3ziko 05-05-2006, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Kuba
Wysłany: 12-05-2006, 22:21
Dam ci taką radę:
1) Nie kupuj prezerwatyw z Biedronki bo szybko pękają i ogólnie są do d*py.
2) Unikaj kupowania prezerwatyw w kioskach
3) Kondomy kupuj tylko w aptece
Słyszałem że dobre są Durexy. Najlepiej będzie jak pójdziesz do farmaceuty i zapytasz się jakie kondomy są najlepsze.
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 13-05-2006, 09:27
jeszcze nigdy nie zawiodłam sie na gukach [oby tak dalej ;] ], co prawda stosuje je dopiero rok ale do tej pory bylo okej
Zawsze uzywam durexow, do nich mamy wraz z chłopakiem zaufanie.
I3ziko napisał/a:
Czy podczas stosunku gdy dochodzi do wytrysku odrazu wycofujecie czlonka z pochwy czy kontynujecie?
zazwyzaj jest we mnie jeszcze przez chwile a potem wycofuje sie.
I3ziko napisał/a:
Czy prezerwatywa jest waszym zdaniem wystarczajaco bezpieczna by kontynuowac sex przez jeszcze „chwile” z nasieniem w srodku?
z tego co kiedys czytalam to jest bezpieczna by kontynuowac.
hmmm... i to mówi 10-letnia dziewczynka ?? chyba wyobraźnię masz dobrą
10 lat Alex to pewnego rodzaju ironia ;P
I3ziko napisał/a:
Czy podczas stosunku gdy dochodzi do wytrysku odrazu wycofujecie czlonka z pochwy czy kontynujecie?
Kontynuujemy.
I3ziko napisał/a:
Wogule jakich prezerwatyw uzywacie? Czy zdarza sie wam ze pekaja, sa uszkodzone?
Durex z apteki. Niezawodne [oby]. Nigdy nie zdarzyło się mi i mojemu chłopakowi, żeby nam pękła czy coś w tym stylu.
Choć i tak oboje twierdzimy, ze sex BEZ jest o wiele lepszy.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Tak serio to TYLKO Unimile... Max Love na dodatek Czemu? Choćby dlatego że opakowanie jest zafoliowane, więc nie ma opcji żeby ktoś przy tym majstrował, więc - przy odpowiednim zakładaniu itp. - są w 100% bezpieczne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum