Bardziej zawodna metoda antykoncepcyjna niż prezerwatywa.
nic bardziej mylnego
metoda jest 100% ale trzeba znac swoj organizm zeby ja stosowac...
niestety kobiety sa leniwe i wola tabletki (zebyscie sie nie rzucaly to napisze ze tez jestem leniwy i tez by mi sie nie chcialo )
bendis, mozesz powiedziec dlaczego sie myle?
nie masz zadnych argumentow po prostu a ja znam ludzi ktorzy stosuja metody naturalne i bardzo dobrze sobie radza (od wielu lat!)
oczywiscie jak bedzie probowala sie za to brac pietnastka to wiadomo ze wpadnie...
...powtarzam ze metody naturalne sa tylko dla kobiet ktore bardzo dobrze znaja swoj organizm!
tudrak, czytaj co pisze
nigdzie tutaj nawet nie wspomnialem o kalendarzyku!
nie masz pojecia o czym piszesz wiec sie nie wypowiadaj tylko poczytaj albo sie popytaj bardziej doswiadczonych...
na metody naturalne sklada sie wiele sposobow ktore nalezy laczyc
bardzo wazne jest np mierzenie temperatury po tym kobieta moze sprawdzic czy ma owulacje czy nie
ps. a sam kalendarzyk jest jak rosyjska ruletka...
psx. jestescie dziwni...
tabletki - zle
metody naturalne - zle
wam to dogodzic...
tudrak, zajebisty sex napierw wpychasz jej tablete potem zakladasz kalosza i przystepujesz do rzeczy....
...jakie to romantyczne
Znak zodiaku:
chennille [Usunięty]
Wysłany: 03-07-2006, 10:39
sasza napisał/a:
tudrak, czytaj co pisze
nigdzie tutaj nawet nie wspomnialem o kalendarzyku!
nie masz pojecia o czym piszesz wiec sie nie wypowiadaj tylko poczytaj albo sie popytaj bardziej doswiadczonych...
na metody naturalne sklada sie wiele sposobow ktore nalezy laczyc
bardzo wazne jest np mierzenie temperatury po tym kobieta moze sprawdzic czy ma owulacje czy nie
ps. a sam kalendarzyk jest jak rosyjska ruletka...
psx. jestescie dziwni...
tabletki - zle
metody naturalne - zle
wam to dogodzic...
ja sie zgadzam, tez stosuje metody naturalne (od 2 lat). gumki - ble, ja mozna cieszyc sie seksem przez gumke? to tak jak lizac cukierka przez papierek! co do tabletek - psuja cere po odstawieniu (przynajmniej mi psuly)
aha, przed zaczeciem stosowania metod naturalnych trzeba mierzyc temp. i obserwowac sie codziennie conajmniej przez rok!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 16-10-2006, 14:29
durex sa najlepsze ale tylko te z apteki, innych nie kupuje.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
jeszcze nigdy mnie nie zawiodla a uzywalem pepino i durexow ale jak sie dziewczynie okres spoznial to byly niepokojace mysli naszczescie nic sie nie stalo
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
i tu wiele zależy też od mężczyzny (zawsze wszystko zwala się na kobiety )... jeśli zna swój organizm bardzo dobrze, to wszystko będzie ok.
mężczyzna powinien znać swoje reakcje, które wskazują na to kiedy trzeba przystopować, kiedy może dojść do wytrysku, a nawet moment, kiedy zacznie się wydzielać płyn "przedwytryskowy" (zwie się chyba przedejakulacyjny...?). można takie rzeczy wiedzieć, uwierzcie (chyba że faktycznie mój mężczyzna jest wyjątkiem, ale wątpię ). tylko trzeba lat obserwacji
kobieta też powinna znać swój organizm, jeśli współżyje się ze skrzyżowanymi palcami tylko i wyłącznie uważam, że bądź co bądź, prezerwatywa nie zaszkodzi. nie ma tak źle, wcale nie powoduje oziębłości podczas stosunku. ale może to zalezy od producenta (radzę nie robić własnoręcznie na drutach ).
jeśli chodzi o środki hormonalne... na początku może wydawać się wszystko w normie, ale nawet za 10-20 lat mogą (nie koniecznie muszą) wystąpić skutki tabletek antykoncepcyjnych (problemy z zajściem w ciążę itp...)
wszystko zależy od partnerów, która metoda najbardziej im odpowiada. jednak zawsze lepiej się zabezpieczyć
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 07-11-2006, 11:42
Pisałam jużo tym w innym temacie.Przewaga prezerwatyw nad środkami antykoncepcyjnymi jest taka, że nie potrzeba samodyscypliny. Środki antykoncepcyjne to liczenie przez cały miesiąc,jedna pomyłka może wszystko zaburzyć, a wtedy...
Owszem, mężczyźni znają swój organizm, ale ja bym tak nie ufała;)kalendarzyk w przypadku kobiet to największa głupota, bo stres, zmiana klimatu, nieregularne posiłki, głupie przeziębienie i wszystko pada
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-11-2006, 15:47
parker napisał/a:
durexow ale jak sie dziewczynie okres spoznial to byly niepokojace mysli naszczescie nic sie nie stalo
tez to przechodzilismy
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum