Toć wiadomo, że najlepszy sposób żeby nie zajśc, to szklanka zimnej wody zamiast.
Ja też znałam swoje ciało blablabla, a tu nagle ja mi się wszystko rozstroiło, to nawet Radia Maryja nie złapię, ale na powaznie..zawsze jest szansa, tylko czasami baaaardzo mała. I co? I nic, po prostu jak już idziesz z kimś do łózka, to musisz mieć świadomość konsekwencji i warto po prostu pomysleć, czy jest się gotowym je ponieść. gadanie - mnie to nie spotka jest przejawem niedojrzałości, ale co ja tam wiem..
in their name we die
Widze ze temat sie rozkreca uwazam ze stosunek w prezerwatywie to jak pielenie w ogrodku "przez rekawiczke" nie ma sie takich odczuc jak na real ani facet ani kobieta nie wiem czy juz ktos tak mowil jak tak to sora nie czytalem uwaznie a prezerwatywie ufam ale raz juz pekla naszczescie nic nie bylo. lepsze chyba sa pigulki albo jakies plastry czy cos
PZDR
_________________ "Jeśli o mnie chodzi to nie wróże ci żadnych rewelacji..."
Sobie do środeczka wal. Kurde, zajebiste podejście - bo mi ptaka otępia. A mózgu przypadkie gdzieś po drodze nie? Ach, w zasadzie na jedno wychodzi.
A pomyslałeś <bo Twoja dziewuszka to młoda jest, dojrzewa jeszcze pewnikiem>, że tabletki to też nie jest taki super sposób? I teraz nie mówię już o skuteczności.
in their name we die
tabletki by brala nawet jak by sexu nie uprawiala ze wzgledu na klopoty z miesiaczkowaniem
przed braniem tabletek potrafila nie miec okresu przez 2-3 miesiace (to ze musiala sie faszerowac prochami przeciwbolowymi a i tak konala pomijam...) - teraz potrafi to przewidziec z dokladnoscia do 3h
nie mowie ze tabletki anty nie szkodza
ale po prostu w tym przypadku w rozpisce "strat i zyskow" wychodzi na + dla tabletek
bo ogolnie to jestem za betoda naturalna - faktem jest ze zdrowa kobieta ktora zna swoj organizm moze sprawdzic czy ma dni plodne czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum