Wysłany: 24-03-2007, 15:29 Jak bardzo sex was zblizyl..
Jak bardzo sex zbliza...myslicie ze jezeli komus sie nie uklada w zwiazku to moze byc lepiej...jak was sex zblizyl do waszej polowki...a moze oddalil??
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Imię: po prostu lika
Wysłany: 24-03-2007, 18:44
Myślę, że jeśli ludzi się kochają to seks zbliża w pewnym sensie. Wiadomo, że będąc ze sobą ludzie pragną być blisko i dzięki współżyciu osiągają to. Oczywiście bliskość można utrzymać nie tylko przez seks, ale każdy chyba wie, że seks jest ważnym elementem w życiu człowieka
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
mnie seksik bardzo zbliża z moim mężczyzną cały czas. taka bliskość jest czymś wspaniałym
czy seks może poprawić standard rozwalającego się związku? ...tu chyba nie będzie jednoznacznej odpowiedzi, ponieważ to zależy od okoliczności i wielu innych czynników, od partnerów, ich spojrzenia na ten temat etc.
jednak myślę, że zbliża osoby, które się kochają
Ostatnio zmieniony przez Tasha 24-03-2007, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 24-03-2007, 20:35
Nie słyszałem jeszcze o babie która by byla zadowolona z tego, że zgodzila sie na sex tylko dlatego, że chciala ratować związek. Wszystkie żałowały.
To idiotyzm ulegać takiemu szantażowi.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 24-03-2007, 22:24
chmurka17 napisał/a:
was sex zblizyl do waszej polowki...a moze oddalil??
Jeżeli obie strony są tego pewne... chcą tego, to rzeczywiście bardzo zbliża. Trzeba mieć duże zaufanie do swojej długiej połówki, żeby np. pokazać się jej nago i cała reszta...
Sex tylko po to by chłopak został przy Tobie, jest jak najbardziej głupim pomysłem. Gdybym ja była na miejscu takiego chłopaka, to poruchałabym sobie jak laska daje, a potem ciał bambino!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 25-03-2007, 00:23
zbliza i to bardzo, nie da sie tego zadna miara opisac
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 04-05-2007, 20:38
lika napisał/a:
Myślę, że jeśli ludzi się kochają to seks zbliża w pewnym sensie. Wiadomo, że będąc ze sobą ludzie pragną być blisko i dzięki współżyciu osiągają to.
Zgadzam się.
A zbliżył nas 1 cm ciało od ciała... zależy od pozycji
PS. Bardzo uzależnia, cudowna używka.
Ostatnio zmieniony przez Poison 04-05-2007, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo zbliza. Gdy dwoje ludzi sie kocha jest wypelnieniem. Pelnym oddaniem, akceptacja siebie nawzajem
chmurka17 napisał/a:
myslicie ze jezeli komus sie nie uklada w zwiazku to moze byc lepiej...
Nie. Niestety w takich przypadkach sex jest tylko chwila zapomnienia, tudziez desperacji i czlowiek przytomnieje i zdaje sobie sprawe, ze czlowiek ktory jest obok jest dalej niz byl przed godzina na przyklad.
To nie jest sposob na ratowanie zwiazku. To jest dopelnienie zwiazku.
chmurka17 napisał/a:
jak was sex zblizyl do waszej polowki..
Bardzo, bardzo, bardzo. Nie da sie opisac slowami..
wszytsko co przed, w trakcie i po..
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 04-05-2007, 22:20
caessa napisał/a:
chmurka17, co Ty chcesz go teraz na seks wziąć?? nie głupiej.
o Boze, o Boze, o tym samym pomyslalam.
obsesja, zakrawa o obsesje. Bo o kim Chmurka pisze, jak nie o bylym?
No chyba, ze liczy, iz jej sie uda zblizyc do nowego.
Co i tak ma zwiazek z tamtym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum