Imię: Sebastian
Wysłany: 11-11-2008, 17:24 Ja jąkocham ale nie wiem co ona czuje. Co robić?
Zanam pewna dziewczyne od roku, już dawno zdążyłem się w niej zakochać i ona wie o tym doskonale, ja jestem nieśmiałym domatorem i z trudem mi przychodzi cokolwiek. Prubowałem już o niej raz zapomnieć i urwaliśmy na pewien czas kontakt ale nie udało się. Teraz nadal utrzymujemy kontakt ale ja chciłbym żebyśmy byli razem ale ona nic szczególnego domnie nie czuje ale i nie odbiera nadziei. Co mam zrobić? POMÓŻCIE. Dziękuje.
Ostatnio zmieniony przez sebek 11-11-2008, 17:36, w całości zmieniany 3 razy
Podziękuj jej za współpracę, bo 'trzyma' sobie ciebie w rezerwie - jak jej nie wyjdzie z kimś i będzie chciała sobie poprawić humor to stwierdzi, że spróbuje pobyć z tobą (bo daje ci nadzieje, więc czekasz), a potem stwierdzi że jednak nic nie czuje.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum