Witam wszystkich.
Mam maly problemik dotyczacy dziewczyny.
Poznalem pewnego dnia dziewczyne przez byle moje kolezanki z klasy. Miala na imie Sandra. Utrzymywalismy razem kontakt sms-ami typu. co lecie itd.. Bylo tez spodkanie, spacerek. Drugiego dnia dowiedziala sie przypadkowo ze sie w niej zakochalem, napisala mi sms-a ze ma chlopaka i przyjedzie on do niej na sylwestra. Napisala ze bardzo mnie lubi i moge zostac jej najlepszym przyjacielem. Wczoraj dostalem sms-a, moze zacytuje:
"Sylwestra spedzam w domku z rodzicami i siostra z tamtym palantem zerwalam wczoraj napisal mi tak: jak bedzie sex to do Ciebie przyjade. TERAZ juz wiem ze chcial mnie tylko wykorzystac, ale na szczescie do tego nie doszlo. Co robisz?" Czytajac tego sms-a sie w pewnym sensie ucieszylem i wkurwil** sie. Jutro z nia sie spotykam i nie wiem co jej powiedziec. Czy mam jej wspolczuc czy tez cieszyc sie i zaoferowac siebie?
Mam tez problem jak jej to osobiscie wyznac.
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 02-01-2007, 00:02
omg
mysle, ze laska nie miala faceta wcale ... moze powiedziala, ze ma dla odczepnego...
W kazdym badz razie doszla do wniosku, ze jestes godny uwagi.
Wiec- nie zastanawiaj sie dlugo tylko bierz puki jest okazja
nie zastanawiaj sie dlugo tylko bierz puki jest okazja
popieram spotkaj sie z nia pogadaj : ze ja bardzo lubisz chcesz ja lepiej poznac i chcesz sie z nia spotykac a i wybadaj co ona tak na prawdę mysli o tobie !
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
nie masz nic do stracenia... tylko uwazaj zeby sie toba nie bawila. Wspolczuc jej? Ja bym raczej nie wchodzil na ten temat zabardzo. Jesli sama zacznie cos mowic to owszem powiedz bla bla tak to w zyciu bywa itp.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 02-01-2007, 16:19
Cycolina to Wyzynarka. Och, ach - co to za dziewczyna
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 02-01-2007, 16:45
Lucky napisał/a:
Didek napisał/a:
Och, ach - co to za dziewczyna
To jak to rozumieć ?
Wy, geje, tego nie zrozumiecie. Zresztą wiem, że nabijasz sobie posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum