Słowianie, jak sama nazwa wskazuje żyli w Słowenii i Słowacji. To gdzieś w Polsce.
słowianie jak sama nazwa wskazuje żywili sie słomą - tylko ze "m" sie obróciło o 180stopni i wyszło "w"
tak w ogóle to keidyś sluchałem chyba j-rocku w jakimś radiu przez winampa - to był jak sie japońskim jarałem - czyli w wakacje gdzieś - teraz już nic nawet bym po japońsku nie napisał ani nie przeczytał tudzież powiedział - a przedstawić sie umiałem i takie tam
jestem potomkiem rodu Azów zamiszkującego Asgard w 12 pięknych zamkach.
jak nie płynie w Tobie krew Wszebąda, toś cipa nie poganin.
fobia napisał/a:
pisz na temat.
Piszę na temat. Na temat pogaństwa, germanów, słowian i Pieruna.
fobia napisał/a:
nie znam muzyki J-rock.
Ja tyż.
[ Dodano: 14-04-2007, 21:41 ]
alanho napisał/a:
a czym sie żywili zanim krześcijaństwo dotarło na słowiańskie ziemie
doucz sie pozerko
Zanim krześcijaństwo dotarło na słowiańskie ziemie, słowianie dotarli do krzescijanskiego scierwa. Słoma nie miała z tym nic wspólnego. Masoni ozpuścili złe plotki, aby pozbawić słowian MOCY i splendoru. Miało to związek z wojowikami ninja, ale nie moge powiedziec jaki, bo czeka mnie kara od Swiatowida.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Z J-rocka znam Hyde i Larcenciel. O ile to sie zalicza do rocka. Mam z tym złe wspomnienia. Nie słucham. Nie podoba mi się.
Miyavi jest niezły, jak mam schizy to słucham. Ale to metal. Chyba.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
nie słyszałam o takim czymś i nie słuchałam,bo jakoś mi nie śpieszno. z resztą wyobrażam już sobie jakiś japoński tekst hehe nawet po pijaku by mi się nie wkręcił chyba z resztą każdy ma swoje gusta
z resztą wyobrażam już sobie jakiś japoński tekst hehe nawet po pijaku by mi się nie wkręcił chyba
O dziwo Japończycy znają angielski i nawet umieją w tym języku śpiewać. Czasem to wykorzystują.
no tak, ale rozmawiałaś kiedyś z japończykiem po angielsku?? normalnie ubaw po pachy bo mają bardzo śmieszny akcent oczywiście z nikogo się nie naśmiewam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum