Krokodyl w kuchni był najlepszy albo jak stev-o walczył z mistrzynią świata w boksie czy tam czymś innym...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
hehe o tak pamietam tamta walke hihih ale ja uwilbiam momnt depilacji steva hihi i fajerwerki bamiatka mojego najukochnszego ... hihi niom nie wspomne juz o samochodziku w tyłku rayna
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 30-03-2006, 16:36
trzeba przyznać maja wyobraźnie...
trzeba przeznac ze raczej to sie ludziom podoba...(nie którym nie) ale maja z tego nie złą kaske ...
jak dla mnie to oni sa wyj*bani:D myślałam ze sie posikam ze smiechu kiedy jeden przyszedł do sklepu z wannami umywalkami i sedesami... i usiadł na jednym sedesie NASRAŁ podtarł sie i poszedł<lol2>
Imię: X
Wysłany: 03-09-2006, 14:18
Bawiło mnie to swego czasu, jakiś jeszcze rok temu, ale po prostu mi się znudziło. Najbardziej bawiły mnie numery w stylu: jest śnieg, stoi bałwan, Dave England wjeżdża w niego pługiem, koniec. To było takie znienacka i takie zabawne A długo przygotowywane numery nie były zabawne prawie wcale..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum