Ironi mają tylko kilka dobrych kawałków, jak dla mnie za lekka muza, IMO tyle albumów wydali a tak mało dobrych utworów, np. Rage against Machine wydało 4 i z każdej płyty jest przynajmniej 5 zaje*****
Nie powiem że nie zespół dobry,ale tylko nie które kawałki są ekstra
[ Dodano: 23 Gru 2006 05:59 pm ]
Nie powiem że nie zespół dobry,ale tylko nie które kawałki są ekstra jak jeszcze słuchałam tego typu muzyki to często ich słuchałam.
_________________ <<---------<<< wygnańcy wspomnień o utraconym szczęściu >>-------->
Zdecydowanie jestem ogromną fanką.
Marzę o tym żeby pojechać na jakikolwiek ich koncert.
Chociaż po kilku latach intensywnego słuchania mam jedną uwagę. Chciałabym, że trochę ostrzej zagrali. Ale to moje prywatne zdanie.
manieqq i reszta.... Jakie płyty lubisz najbardziej?
_________________ "Elen síla lúmenn' omentielvo."
Ostatnio zmieniony przez miyako 23-12-2006, 23:33, w całości zmieniany 1 raz
ja osobiście wolę... hmmm. Halloween, Dragon Force i tym podobne... za tym nie przepadam za bardzo...takie... bezkształtne xD
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum