Wysłany: 02-08-2007, 08:49 Internet oferty z całej Polski
Jak to jest z Waszym Internetem. Ja mam lokalną radiówkę płacę 35 zł. za 3183 kb/s download upload w granicach 360- 400 kb/s . Wszystko by było dobrze jakby nie burze i wysiadanie apeka. Zadowoleni jesteście z swojego usługodawcy?
_________________ Kiedyś uczyłem się chodzić, teraz latać:-)
Ostatnio zmieniony przez mir123bych 02-08-2007, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
radiówka upload nie wiem ile ale jak coś sciągam ok 680 kb/s
jestem zadowolony bo solidna firma w czasie deszczu wichury czy co tam jeszcze net działa jak należy
mam TPSE i nie narzekam
akurat w moim przypadku sprawuje się bez zarzutu
A jakie masz łącze/ na ile umowę / i ile płacisz? Mi Radiówka już nie odpowiada zbyt nerwowy jestem i muszę zmienić ją, najlepsze jest to że nie mam na szczęście z gościem umowy podpisanej
Neo 1 Mb. Ile płace nie wiem dokladnie, bo to tato rachunki opłaca ; ). Cos okolo 70 zł.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Michał
Wysłany: 07-08-2007, 18:35
Vectra 512/1024 d/n
Elegancko zadowolony jestem, tylko jak ściągam coś z torrentów to firewalle u nich bardzo spowalniają. Ale takto to ok. Zawsze full speed jak ciągne z dobrych serwerów.
Znak zodiaku:
gordo
Wysłany: 07-08-2007, 20:08
Takze mam net u monopolisty Neo512. Nie jest zle, ale bardzo intryguje mnie Netia, gdzie placilbym 2 razy mniej niz w TP za 2 razy lepsze lacze. Niestety umowa do pazdziernika
nom promocja Netii kończy się za 2 dni wiec i ja się nie wyrobię. Myślę nad 2 MB/s neostradą albo Promocji Wakacyjnej w TELE2 wychodzi że w tej drugiej płaciłbym mniej 15mies. nic a potem około 55zeta. Ktoś ma neo 2 MB? Ile u nich jest abonament?
a ja mam kablowke, 56zl za 650/250, za 10zl wiecej jest 1mb/368 o ile dobrze pamietam, ceny szalu nie robia ale nie jestem zwiazany zadna umowa.
fajny internet mialem na zaspie w gdansku, 45zl i blisko 4mb a po sieci nawet do 100mb. oczywiscie OSI, naprawde wymiatalo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum