hmmm moje wszystkie hobby to już nałóg praktycznie
internet to świetny sposób by rozwijac słownictwo, ortografie, oraz się czegoś nauczyć.. cenie go na równi z książkami, grami, filmami , sportem i muzyką w których jestem pochłonięty
jeśli się umie z niego odpowiednio korzystać, staje się on, jak ktoś gdzieś napisal "encyklopedią XXI wieku"
Dzisiaj przekonałam się, że się uzależniłam, gdyż jak wczoraj odeszłam od komputera około 15 to już koło 18 myślałam co bym zrobiła gdybym miała teraz pod ręką komputer z internetem albo chociaż skonfigurowany wap w telefonie. O godzinie 2 rano żałowałam że poszłam na imprezę i tęskniłam bardzo do internetu. Nałóg.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-08-2006, 16:52
Alicja to już jest 100% uzaleznienie.
Ja też jestem uzależniona ale siedzie jedynie w tedy kiedy nic ciekawszego nie mam do robienia. Nigdy jeszcze nie tęskniam za netem jak byłam gdzieś poza domem, na jakiejś imprezie czy ze znajomymi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum