Nooo oczywiście W 1 klasie podstawówki byłem nawet na konkursie ortograficznym Potem były inne jak mi się chcialo wziąść udział Tylko w Kangurze się co roku brało udział
(I tak nawiasem to na serio bylem mastach znany na całą szkołę )
Hehe... lol Kangur z tego co wiem to nie jest konkurs ortograficzny, tylko matematyczny
Czy ja wiem?? Kiedy zamontowano u mnie w domu internet to wpadłem w nałóg, ale z niego wyszedłem , a teraz to pracai hobby. Więc może być to i to zależy od człowieka i czasu jaki spędza przed monitorem.
_________________ "Człowiek jest lalką w rękach boga, którą bawi się codzień, nie bacząc czy już ją zepsuł czy dopiero zepsuje"
by opek
masz pytanie? Pytaj - kto pyta nie błądzi opek5@o2.pl
Raz nie mialem kompa 3 miechy ( dysk siadł ) i wytrzymałem, dla mnie to jest lekki nałóg co prawda moge zyć bez kompa ale spokojnie dziennie przesiedze 3 godz ( jak sie jeszcze czymś zajmę to będzie 5 )
Imię: Telewizor
Wysłany: 26-07-2005, 10:17
Nie wiem, może nałóg, mam już neta od 2, albo więcej lat no i chcąc nie chcąc przywiązałem się do niego, ale potrafię znaleźć czas na spotkania z kumplami/książki/filmy/sport, więc chyba źle ze mną nie jest, głównie u mnie wygląda to tak= wstaje zazwyczaj ok. 12, dziś wyjątkowo przed 10... siedze w domu gdzieś tak do 16(czyli z 4-5h na kompie). Wychodzę, wracam ok. 22-24, czasami siadam na kompa, albo idę spać, zależy, natomiast w czasie szkoły 8-15 w szkole, 15-18komp, później może lekcje, no i zbita na dwór i powrót późnym wieczorem, i tak codzień... ogólnie to nie spędzam całego życia przed monitorem, więc mogę stwierdzić że to hobby, które mogę spełniać/wykonywać codzień.
dla mnie komputer (nawet bez internetu) jest nalogiem od paru lat. ale ile moge siedziec zalezy od mojego ojca w kazdym razie bywalo juz tak, ze jak on wychodzil o 9 rano z domu, ja siadalam przy kompie, a odchodzilam od niego okolo polnocy, jak tato wracal...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum